Bende bunu kastediyordum yani sanki daha çok ön omzumu hissettim ve gerçekten bu zorlanma çok hoşuma gitti ama forumda pek göremeyince hareketi biraz şüphelendim.Trapezlerin her omuz hareketinde az çok zorlandığını biliyorum.Orada söylemek istediğim front dumbbel raise hareketine göre trapezi daha mı çok devreye sokar?Bu yüzden sormuştum yardımcı olduğun için çok teşekkürler wrestler.[DOUBLEPOST=1389101531][/DOUBLEPOST]Omzun daha fazla zorlanması gayet doğal. Bu egzersiz omuz, özellikle ön omuz içindir. Çoğu omuz hareketinde, hareket nizami yapılsa dahi trapezler illaki az-çok devreye girer.
8 çizmeyi bir düşündüm de gerçekten o da baya sağlam duruyor SPARTACUSSık sık kullanırım, daha önce uyarmadığın birçok kas lifini devreye sokar.
Bu hareketin, plakayı direksiyon tutar gibi kaldırıp 8 çizdiğin versiyonları da var..
8 , yatay sekiz bu arada, sonsuz işareti gibi, mutlaka dene, bahsettiğimiz hareketten daha da fazla yorar, bir üst versiyonudurBende bunu kastediyordum yani sanki daha çok ön omzumu hissettim ve gerçekten bu zorlanma çok hoşuma gitti ama forumda pek göremeyince hareketi biraz şüphelendim.Trapezlerin her omuz hareketinde az çok zorlandığını biliyorum.Orada söylemek istediğim front dumbbel raise hareketine göre trapezi daha mı çok devreye sokar?Bu yüzden sormuştum yardımcı olduğun için çok teşekkürler wrestler.[DOUBLEPOST=1389101531][/DOUBLEPOST]
8 çizmeyi bir düşündüm de gerçekten o da baya sağlam duruyor SPARTACUS![]()