En kas geliştirip, geliştirdiği kaslarını sırf insanların bakmasının ve yorum yapmasının verdiği sıkıntıdan dolayı saklamaya çalışan, saklamaya çalışsada beceremeyen hatta cayır sıcaklarda bile uzun kollu gömlek giyecek kadar olayı abartan ve hergün, bugün badiye gitmeyecem dediği halde bir türlü gitmemeyi beceremeyen benimdir herhalde
iki kere en iyi diyetci demişler gururumdan ölebilirim ya sitenin en cok hemserisi olan adamı goldtrapper tabiki ben yasasın sivas cumhurıyeti
Forumun ve salonun EN sevileni : BaBe ShaQ En eksi sozluk yazari : Veyron En yardimsever - FleXoR hoca En bilgili - Karasan aklima gelen bu kadarr
Re: Q Herkes gibi sende yanılmışsın o zaman diez Gerçek oldugunu anladığına göre senden bi "EN" almayı hakediyorum herhalde
teşekkür ederim izzet 1 sayfa önce yazdıgım msg ı attıktan sonra forumda gezinirken senin imzanın EN olmayı hakettiğini yazmayı unuttuğumu anladım Şimdi ekliyorum.. En Anlaşılır imza : izzet
- Taco23 en çok şarkı dinleyen yapmışsın ama keşke dinleyebilsem - Schwarzxxl için söyleyeceğimi sarc ağzımdan almış..belkide ek$isözlükte yazardır diye bahsetmedim..güzel tespit. - Babe Shaq o msjda aslında cümlenin devamında yorum yapacaktım ama bıçak sırtı bir durum malum ..arkadaşlarım yorum yaptıkları için artık katılıyorum ve avatarın internet kaynaklı olduğunu düşündüysem demekki övgüye değer olduğun kanaatindeyim (nasılda dolandırıp kamufle etmeye çalışmışım cümleyi )
Diez..olmadı biraz daha kıvır haa bu arada Guardbody,terlikli biceps çalıştıgın foton internette elden ele dolaşıo..Belediye park,bahçe ve otobüs duraklarındaki outdoor lara senin resmi yapıştırmış..kuşlubahçe civarındaki 7-8 apartman bloğu bütün katlara senin fotoyu yapıştırmış. 2 tane terlik firmasıda reklamlarında seni kullanmak istiolarmış.. Hatta birinde seda sayanla rol arkadaşı olucakmışsın.Bide firma sana özel terlik kreasyonu yapıcakmış.. Ortalık bunlarla çalkalanıo sen hala oturdugun yerden klavye delikanlılığı yapıon ayıp valla Çık azcık dışarı yağmasan da gürle be güzelim :lol: Ayrıca en sevimli avatar : Blitz
Hehe sağol Babe Shaq, senin avatardan sevimli olmasın Benim avatarı gerçekten seviyorum, hem sevimli hem de sembolik anlamda hoş. Aynı anda ağırlık çalışması ve kitap okuması çok yönlü olduğunu ve fiziksel açıdan gelişimine önem verdiği kadar zihinsel açıdan gelişimini de ciddiye aldığını gösteriyor. Bunun yanı sıra masum bebek tasviri ise daha aslında yolun ne kadar başında olduğunu ve 2 yönde de daha çok uzun seneler çalışması gerektiğini/çalışacağını ifade ediyor...
zaten benim resimlerin asıldığı alana mesir fuarı kuruldu.yani kalabalığı çeken aslında fuar değil benim resimlerdi.dışarı çıksamda gürleyecek bir durumum kalmadı sayende.tüm şehzadelere duyurmuşsun pörtlemiş diye gerçi sizin salondaki,lerin durumu benden daha vahim ama haziran gelsin bırak yağıp gürlemeyi tüm şehirde tsunami görebilirsin ben dolaşırken
En mesir macunu severler manisalı üyeler (millet birbirini eziyordu yahu haberlerde gördüm bu ne büyük sewgidir)
Veyron ,Manisada bu organizasyona dahil olanlar senede 1 kez süper deşarj oluyolar. Dışardan bakıldığında çok tehlikeli görünüyor ama müthiş zevkli. Saçılan mesiri kapıcam diye itilip kakılıyosunuz ama tören bittiğinde acayip gevşemiş hissediyosunuz kendinizi.. Halkın arasında olmak bi bayan için kötü bi durum.Şimdiye kadar halkın içine karışıp mesir kapmadım ama protokole ayrılan bölümde çok yeraldım.Birde protokolün oldugu yere haliyle daha fazla mesir saçıyolar. Devletin ileri gelenlerini takım elbise içinde mesir kaparken görünce multi gülme krizine giriyosunuz.Gıcır gıcır takım elbiseyle gelen başkanlar,müdürler,milletvekilleri..vs tören sonunda toz ve ayak izi olmuş pantolonlarını,ceketlerini temizliyolar Bu sene yine ordaydım ve yine süperdi :lol: :lol: Ayrıca beni en ürküten avatar : okaysarac :shock:
Geçen yıl Manisa Ticaret Borsası Başkanı 150 yi geçmişti.Şemsiyeyi ters çevirerek elde etti bu sayıyı ama bazı çakallar (bende dahil ) şemsiyenin içinden almayı tercih ettik :lol: :lol: Off oldu gene topic.. En terazi burcu olduguna inandığım : Karasan :? (yazmışmıydım daha önce acaba :roll: )