evet arkadaslar her forumun olmazsa olmaz geyiği iste karsınızda forumun enleri ilk enler benden gelsin ; en admin : Despo en bilimsel : Saircon en basketbolu seven : sarc4stic
en asker: sven en boksör: panzehir en akşam yatarken 500 gr tavuk : hsd ve son olarak bir başlık altında en çok soru soran: gkhngs
Sitemizin En Delisi : Deli333 SiTemizin En Hard Bodycileri:Turkforum Ailesi Sitemizin En CoooL LU: Saydam Sitemizin En Sexy Erkegi : Tabiki Ben CoLeman Sitemizin En Yakışıklı Erkegi : Araştırılıyoo Sitemizin Admini : Despo hehehehehe Sitemizin bekcisi : sarc4stic ( BEn Ne zaman Girsem bu adam online ) Sitemizin En Sexy kızı : İlgiyle Araştırılıyooooo (COk önemli ) Sitemizin En fazla Msg ATanı : Despo Sitemizin Göz Bebekleri : DaFFy,gkhngs,hsd,Nassim,Reko Cünkü Onlar Turkforum Ailesini birer parcaları
hsd sende benim gibi kıllara takmışsın kafayı kardeş ne olacak halimiz. çok şükür benim üst tarafta çok az var. Bacaklar saç gibi
evet ne olacak benim göğüs rahatsız etmiyo ama sırtımdakiler sadece kanat kısmında omuza kadar iyi değil valla sonumuz bi sponsor bulsak mı
lee yeret herkez kendini övüyo egolarınızı bu kadar dizginlemeyin en büyük KARAKARTAL baska buyuk yok... en yakısıklı benim haa..
forumun en patronu despo forumun en vg hocasi flexor forumun en genc ornek alinasi vucutcusu ayaz forumun en analizcisi karasan bunlarda benimkiler..
arkadaşlar kendimi övmeyegim en karızmatık,yakısıklı,bakımlı, alımlı calımlı, zekı ,hoşgörülü seksi,hoş,arzulanan insanıyım biliyorum ben bunu biliyorumda siz bilmiyorsunuz... Bu arada egoistleri hic sevmem ben bi de narsistleri