Q En estetik vücutlu : Pump Forever En iyi analizci : Karasan En aktif : Sarc4stic En büyük bicepsler : Guardbody En supplementlerden sorumlu devlet bakanı : Saydam En en'lemesine olan : Flexor (biraz daha kanat yaparsa uçacak, tek rakibi THY ) En çok başlık açanı : Centaur En vücuduna güvenen : Hakan79 (ben vücuduma güveniyorum ya sen ? ) En güzel imza : Bonatschi En adonis kası meraklısı : kaufman03 (en büyük rakibi Babe Shaq ) En güzel avatar : Babe Shaq ( İlk aklıma gelenler bunlar ) The EN'd
Re: Q teşekkürler tolga.en büyük olmasada benim bugüne kadar yapabildiğim en bu daha iyisi sana yakışır umarım.
Re: Q teşekkür ederim Tolga..O avatar sahici..Nette bulduğum bi hatun avatarı değil.photoshopsuzzz..Ta kendisiyim Bi'de post sayım Forum Kurdundan çıkıp Forum Manyaa sayısına ulaşınca yönetimden bunu benim için "Adonis Manyaa"olarak değiştirmesini talep edicem :lol: :lol: En göbeği pörtlek hemşehrim : Guardbody En Azmine hayran olduğum ve hergün gözümün önünde multi disiplinle çalışan ve gün geçtikçe şişen delikanlı : B3RkOvi En Fin sempatizanı ve en Hakkinen'ci : N-aim (F1 sonrası da en DTM'ci Ben ) En Otomobil Meraklısı : Ben benden sonra taco23 En üslubuna hasta kaldığım (önceki mesajlarını okuyup gülmekten kas yaptığım ) : SCHWARZXXL (kelebeğin tenasül durumları :lol: :lol: ) En ortalarda görünmeyen : Despo (Sırra kadem bastı bu ara :roll: ) En "ben bu çocugu bi yerden tanıyorum ama neeeerrrden" dediğim : Hakan79 En beslenme uzmanı kadar güven veren : Bonatschi En saygısına hayran oldugum : Karasan En dinlediği şarkıları beğendiğim : diez En Benden sonraki ShaQ hastası : Beatboxer ( Bana değil ShaQ'e hasta ) Off parmaklarım yoruldu :lol:
En büyük define vücutçu:Hakan79 En genç define vücutçu:Ayaz En Calvin Klein vücutçuump Forever En diyetçi:Goldtrapper En mutlu bulk:Guardbody En online moderatör:Sarc4stic En bancı adminespo En ağır çalışan bayan sporcu:Babe Shaq En yorumcu:Karasan En idol avatarcı:Tolgaa Aklıma gelenler bunlar şimdilik
^^Güzel stratejiydi Blitz 8) Takılıyorum sadece :lol: :lol: Bende spidey'in yorumuna katılıyorum, konu biceps olunca en genetically gifted mod/üye
Haha bi ağladım ne güzel yazmışsınız arkadaşlar sağolun. Overkill çok az dinledim ama FRP-RPG ve rock-metal türevlerinde uzmanım diyebilirim, çok da severim. Biceps konusunda da teşekkür ediyorum yorumlarınız için, göğüslerim nasıl ne kadar çalışsam da bir türlü istediğim gibi olmuyorsa, kollarım da çok az antrenmanla çok iyi yerlere gelme kapasitesine sahip. An itibariyle en mutlu yönetici : Blitz
Ha şöyle,mutlu bi moderatör görmek isteriz aramızda Ben de uzman olmasam da rock-metal çok severim.Biceps konusunda da kaderlerimiz aynı Blitz :badgrin:
Re: Q SCHWARZXXL konusunda sana katılmamak elde değil.. buarada Tolga kadar bende avatarını internet kaynaklı sanıyordum..
En adminespo En iyi yorum(analiz):Karasan En su sporları meraklıları:Ben,Karasan,BaBe ShaQ,Despo Acayip bicepsler :Guardbody En güzel terlik:Guardbody (hocam affına sıgınıyorum,kızmassın inşallah) En estetik vücutlu: PumpForever En yardımcı:Sarc4stic En otomobil meraklısı:BeBe ShaQ,sonra ben En çok şarkı dinleyeniez En Fenerbahçe'li:Veyron(aynen bende)