FORUMUN EN'LERİ

Karasan dedi:
BaBe ShaQ dedi:
Geçen yıl Manisa Ticaret Borsası Başkanı 150 yi geçmişti.Şemsiyeyi ters çevirerek elde etti bu sayıyı ama bazı çakallar (bende dahil :D ) şemsiyenin içinden almayı tercih ettik :lol: :lol:

Off oldu gene topic..
En terazi burcu olduguna inandığım : Karasan :? (yazmışmıydım daha önce acaba :roll: )

Saskinlik icindeyim, bu arada sorunun cevabi evet :)

Ben ve ladasamara da teraziyiz.
Hatta Karasan-Ladasamara-Blitz üçlüsü olarak takıldığımızda biz 3 terazi bodyciyiz diye şarklar söyleriz...

Tamam da Karasan için yaptığım tahmin nokta atışıydı..Karasan ne kadar analiz ediyosa bende o kadar analiz edip söyledim :)
Zorlasaydım belki sizinde terazi oldugunuzu söyleyebilirdim pat die ;)

En ikizler burcu olduguna inandığım : Zfrskr :?

BaBe ShaQ dedi:
Tamam da Karasan için yaptığım tahmin nokta atışıydı..Karasan ne kadar analiz ediyosa bende o kadar analiz edip söyledim :)
Zorlasaydım belki sizinde terazi oldugunuzu söyleyebilirdim pat die ;)

En ikizler burcu olduguna inandığım : Zfrskr :?

Başağım maalesef shaq :D

bukatto dedi:
En kas geliştirip, geliştirdiği kaslarını sırf insanların bakmasının ve yorum yapmasının verdiği sıkıntıdan dolayı saklamaya çalışan, saklamaya çalışsada beceremeyen :) hatta cayır sıcaklarda bile uzun kollu gömlek giyecek kadar olayı abartan ve hergün, bugün badiye gitmeyecem dediği halde bir türlü gitmemeyi beceremeyen benimdir herhalde :)

Bende foruma girmeyecem diyorum her gün, sonra giriyorum bu seferde girsemde mesaj yazmayacam diyorum sonra dayanamayıp yazıyorum ama tedavi olacam :D .

En müzik dinleyeni konusunda iddialıyım arkadaşlar, günde yaklaşık olarak 8 ile 12 saatimde müzik çalar.
Slayer, Kreator, Children Of Bodom..

Back
Yukarı