Forumdan Yararlanılarak Yapılan Beslenme Programı

beko15

Üye
Arkadaşlar yakında vgye başlıcam ama gidiceğim yer beslenme programı vermiyormuş bende sitede gezerken birşeyler yapmaya çalıştım kendi bütçeme göre hazırladım ama eksiklerin var ekleyebiliceğim şeyler önerirseniz sevinirim.
Boy 176 kilo 64 body ile kardiyo yaparak başlıcam sanırım

İşte programın

Kahvaltı
Lor 50 gr + 1 tam 2 beyaz yumurta

Öğle yemeği
125 gr tavuk + 1 porsiyon (160 gr) bulgur pilavı

Antrenmandan 1 saat önce
Lor 50 gr + 1 porsiyon bulgur pilavı

Antrenman dan sonra
50 gr lor + tavsiye edebileceğiniz bir içecek varsa lütfen

Eve gelince 125 gr tavuk + 1 porsiyon bulgur

Yatmadan öncede küçüklükten kalma hep süt içerim 1 bardak devam ettirsem sorun olmaz herhalde

Programı sizin yardımlarınızla tamamlamak istiyorum (ceviz badem vs eklemek istiyorum listeme ama ne kadar ekliyeceğimi bilmiyorum o konuda da tavsiye lazım)

Not : Şu an program 1700 ksur kalori

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

kalori arttirmak istiyorsan yulaf tuketebilirsin

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abiler ben öğrenciyim bütçem sınırlı olduğu için tavuğa yüklendim tabi arada yerim balık falan ama sürekli alamam yulaf tavsiyesi için teşekkürler eklicem onuda[DOUBLEPOST=1443644741][/DOUBLEPOST]Bu sırada yulaftan kasıt yulaf ezmesi gibi biseylermi yoksa yulaf kepeği türünden bişeymi

Son düzenleme:
Sabah kahvaltini guclendirmelisin. Buna en guzel yontem arkadaslarin dedigi gibi yulaf ezmesidir. Onun disinda lor miktarini artirabilirsin. Ara ogun olarak ceviz olabilir. Kahvaltidada yesen olur.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az bir zaman sonra salona yazılıcam ama işte beslenmeme kötü olursa çok ilerleme katedemicemi biliyorum bu yüzden tavsiyeleriniz benim için çok önemli günlük almam gereken kalori miktarı zaten 2100 civarlarında 200-300 kalori arttırırsak 2400 e tamamlanan lazım en azından yulaf baya işime yarıcak . :D
Süt ve yoğurtlada destek versem bir zararı olmaz değil mi ? Bulguru da arada makarnayla değiştirebilir im.[DOUBLEPOST=1443647077][/DOUBLEPOST]Kahvaltıya 100 gr Yulaf (lifalif) ve süt , öğle veya akşam yemeğine bol limonlu yeşil salata eklicem kahvaltı ile öğle yemeği arasında da atıstırmalık 5-10 tane ceviz vs yicem başka tavsiyelerin iz varsa duymaktan mutlu olurum

Son düzenleme:
64 kiloyum normalde kilolu değilim ama yağ oranın biraz fazla basen falan var çok değil ama ilk olarak onları eritmek aynı zamanda vücudumu güçlendirmek istiyorum amacım bu . Kasımda başlıcam 6 ay gidicem simdilik hem temel atmış olucam hem de biraz forma giricem 6 aydan sonra YGS/lys sınavları yüzünden salonu yaklaşık 9 ay bırakıcam ama elimden geldiğince formunu korumaya çalışıcam sınavdan sonrada sürekli yapmak istiyorum bu sporu.
Amacım bu :)[DOUBLEPOST=1443715336][/DOUBLEPOST]Bırakıcam derken salonu bırakıcam evde sınav mekik dumbell formumu korumaya çalışıcam.

Son düzenleme:
Back
Yukarı