Forum T-Shirt'ü Bastıralım?

valla çizen benımn ama benim fikrim sadece adamın elindeki alevli aşagı çökmüş bar yeterli olabilir gibi
ama kendi fikirlerim bir yana yinede sizlerin isteklerine terçüman olmaya çalışmaya çalışıyorum olabiliyorsam ne mutlu bana

ladasamara dedi:
inşallah beni yanlış anlamazsınız ama bu şekilde agresif figürler etkiliyecilik bir yana komik ve çok alelade gözüküyor
bana kalırsa daha espirili sevimli bişey olsa daha hoş olur.

Slm Ladasamara,

Espirili ve sevimli tanımını açabilirmisin. Vücut resimleri konusundaki yapıcı eleştirilerini bu konuda da bekliyoruz.

Sen espirili deyince benim aklıma şöyle birşey geldi;

Barbell'ın üzerine konmuş ve onu kanatlarını çırparak yerden kaldıran bir kelebek, ebatları ile oynayarak farklı tasarımlar ortaya çıkabilir. ;)

Evet arkadaşlar, bu konuda eleştiri değil fikire ihtiyaç var...

yani demek istediğim yok canavar olsun yok damarı fışkırsından ziyade
kaslı bi figür olsada suratı sevimli olsun ve kuru kuru bişey çizmektense bi msj verilebilir
görenlerin gülümsemeleri sağlanabilir. aklıma şimdilik çok sağlam fikir gelmiyor pek ama
mesela figürün bicepsinin içinde temel reiste olduu gibi tanklar olabilir.
ondaki çapaya benzer ufak bi dumbbell dövmesi olabilir önkolunda.
get big or die tryin' yazabilir bi tarafında (büyük ol veya bunun için çabalarken öl)
biraz çalıntı bi laf ama olur o kadar. ;)
50 centin lafı vardır get rich (zengin) or die tryin' ... oradan arak
dediğim gibi şimdilik aklıma çok güzel 'heh tamam budur işte' denecek bi fikir gelmio
ama gelir gibime de gelio :)

son söylediğin şey yanlış
fikir lazım eleştiri değil... eleştiride bir fikirdir.

ya arkadaslar ortada söyle bi durum var..hepimiz farklı sehirlerdeyiz ve onun için tam bi anlasma kesinlikle saglanamaz..hani söyle hepimiz bir yerde olsak bi araya gelsek hemen 3 saatte felen bi karara varırız ama bu form ortamında saglanamaz....onun için öyle böyle olsun demeyelim...standart belli...ilk seferlik böle yapalım..1 sene sonra daha güzelini yaparız ya yaz gelmek üzere...edobey güzel ciziyor..artık son bir kac cizim daha sonrasında icraat olmalıdır...hadi hayırlısı halter yapan herif olsun arkada önede bişe koyarız ... benim fikir bu.... :oops: :oops: :oops: :oops:

S harfi yerine B harfşi bide böyle bişeyler denesen altına bodyforumtr olabilir bu tarz fikir vermek açısından veyada

edobey fikir vereckse herkülün bir karikatürünü görmüştüm dünya sırtında ve dünya bibi yuvarlak bodyforumtr yazısı kaldırsa olabilirmi dünya epeyce büyüktü

beyler adele ve kuvvet isminde kitap varya ben ona baktım
sayfa :172,245,246,252,263 sizdede varsa bakın ..yoksa kitap olan bi kitapcıya gidin ve 2 dakika bakın almanız sart deil

arnoldun üstündeki tişört söyle bitane dünya var onun üstüne ayakları ile duran bi goril .gorilin elinde bi bar .bu bar agırlıklar yuzunden egilmis ve gorilin kafasının ordada world gym ,dünyanın altındada california yazıyor...yaw ben bi kac abime hediyede tişörtten alcam ....türkiye felende yazsakmıkı yaza yetişirmiki

ladasamara dedi:
yani demek istediğim yok canavar olsun yok damarı fışkırsından ziyade
kaslı bi figür olsada suratı sevimli olsun ve kuru kuru bişey çizmektense bi msj verilebilir
görenlerin gülümsemeleri sağlanabilir. aklıma şimdilik çok sağlam fikir gelmiyor pek ama
mesela figürün bicepsinin içinde temel reiste olduu gibi tanklar olabilir.
ondaki çapaya benzer ufak bi dumbbell dövmesi olabilir önkolunda.
get big or die tryin' yazabilir bi tarafında (büyük ol veya bunun için çabalarken öl)
biraz çalıntı bi laf ama olur o kadar. ;)
50 centin lafı vardır get rich (zengin) or die tryin' ... oradan arak
dediğim gibi şimdilik aklıma çok güzel 'heh tamam budur işte' denecek bi fikir gelmio
ama gelir gibime de gelio :)

son söylediğin şey yanlış
fikir lazım eleştiri değil... eleştiride bir fikirdir.

Sana yanlış gelen birşey yazdıysam kusura bakma.
Benim söylemeye çalıştığımda bu mesajında olduğu gibi isteklerimizi tanımlarsak, ortaya çıkacak ürüne daha fazla katkımız olabileceği idi.

edobey çok iyi olmuş en son çizim bence yeterli daha fazlasını aramamak lazım daha başka ne olabilir sadece adamı biraz daha şişirdikmi tamamdır bu iş tebrik ederim ;)

bodyforum1.jpg

böyle bir şey olurmu beyler

Selamlar arkadaşlar. Ben de kendi önerilerimi sunayım. Bu resimler Fallout adlı oyundan alınmıştır, bilen bilir mükemmel bir oyundur, zaten bu resimler de o oyuna büyük sempati duyulmasını sağlayan ekibin eserleri.

Oyunda daha çok resim var ama konumuzla en alakalı olanları seçmeye çalıştım. Hem şirin hem de kaliteli çizimler umarım hoşunuza gider. Oyun biraz eski olduğu için oyunu bilen çok insan da yok, bu da bir avantaj, böylece çok piyasa da değil bu resimler.

blitz vallahi hislerime tercüman olmuşsun. çok teşekkürler
en çok bi elinde bar bi elinde kitap olan bebeği beğendim.
ama bnim aklımda olan, yine altı bezli falan ama
vücudu iri, bi yandan bar tutan öbür taraftan kendine oranla çok küçük bi bilgisayarla uğraşan bi bebek.

edobey dedi:
bu nasıl arkadasların söylediklerini gerçekleştirmeye calıştım çıglık atarak barı yukarı çekmeye çalışan bir görünüm çığlık kısmı biraz sade kaldı ama orantılı değildi ondan oınu ayarlarım siz genel format konusunda ne diyorsunuz yavas yavas bir şeyler belişrleyin fotoshopta cizip getireyim ama ok demeniz lazım

Edobey, bana kalırs 10 numara kardesim.. ama bi arkadasın dedigi gibi adamı azcık daah kalın yaparsak bu is olmustur bence...
Bu arada Ladasamara , senin fikrine de saygılıyım ama bu sporun icinde agresiflik olsun.. ayrıca unutmamak lazim... o tshirtlerle bu sitenin reklamını da yapmıs olacaz.. ve Edo 'nun cizdigi tarz bi figur cok daha dikkat cekiciii..

havanda su dövüyoruz gibi geliyor bana neden dersenız tam tamam derken bir anda format sevimli karektere dönüyor daha önce dediğim gibi model ciziminden önce ne istediğimize karar vermek lazım diyorum ben sırf bu yüzden surat bile cizmemeye gayret ettim bu nseferde yakışıklı oldu çirkin oldu olacaktı vede bir tecrübe bir iş ne kadar uzarsa okadar olmakten uzaklaşırmış yani çok düşünen çok yanılır sadece elevli bir bar resmi yetecek gibi görüyorum karekter beklentileri karşılamayacak sanırım bu konuda site yetkililerinden hiç fikir yorum yok ? resimden ziyade sitenin logosu olacak bunu düşünmek lazım

edobey dedi:
havanda su dövüyoruz gibi geliyor bana neden dersenız tam tamam derken bir anda format sevimli karektere dönüyor daha önce dediğim gibi model ciziminden önce ne istediğimize karar vermek lazım diyorum ben sırf bu yüzden surat bile cizmemeye gayret ettim bu nseferde yakışıklı oldu çirkin oldu olacaktı vede bir tecrübe bir iş ne kadar uzarsa okadar olmakten uzaklaşırmış yani çok düşünen çok yanılır sadece elevli bir bar resmi yetecek gibi görüyorum karekter beklentileri karşılamayacak sanırım bu konuda site yetkililerinden hiç fikir yorum yok ? resimden ziyade sitenin logosu olacak bunu düşünmek lazım

Haklısın edobey, böyle yazarak herkes birşeyler ifade ettikçe asla bir ortak noktaya varamayacağız gibi. Bence bu başlık altına gönderilen resimler arasında oylama yapılsın, en çok oyu alan da seçilsin. Ondan sonra da o resim üzerinde geliştirme çalışmaları yapılır.

ya içime sinmeyen bir konuda hep belli kişiler ilgilendi bu konu ile başkaları ne düşünüyor anlamadım neden bu konu bukadar basite alındı ?

good idea

Bence çok iyi fikir t-shirt işi. Ama hem farklı bir tarz olmalı hem de BODYFORUMTR internet adresi olmalı içinde. Değil mi? Ben her halikarda t-shirt işini ne yapıması gerekiyorsa desteklerim. Teşekkürler...

bu konu sayfalarca konusuldu yaz geldı hala bi sonuc yok :S ist. da oturan birinin ve bir site yoneticisinin onayak olması lazım yoksa burada konusulur konusulur boyle yaz gecer gider... basılırsa bende alacam ...

Back
Yukarı