brEAk_The_bAT
Üye
Evet sevgili arkadaşlar bilhassa da editör admin ve yönetici arkadaslara sesleniyorum. Bu sporda ne kadar bilgili de olsak hergün bir başka şey öğreniyoruz. En önemlisi de yeni hareketleri yeni varyasyonları görme duyma okuma fırsatı buluyoruz. Benim yönetici ve deneyimli abilerimden ricam hangi hareket tam olarak nereyi cistiriyor bunu gösteren resimli bilgi doküman şeklinde bir liste veya konu yapılması . Ama bundan kastım mesela push down lateral head triceps gibi . Ayrıntılı bilgi verilmesi . Bu sayede herkes bu sporda kendine verimli bir program yapabilir herkes bir bölgeyi kendi içinde kısımlara ayırıp çok daha verimli bir şekilde çalışabilir kasin heryonden doyuma ulaşması için farklı hareket kombinasyonları hazırlayabilir. Böylece biceps iç dış triceps uzun yan orta baş sırt alt üst yan göğüs üst orta alt ...vs. gibi bölüm bölüm kısım kısım hareket rehberi hazirlanabilir . Resimlerle görsellik kazandırılabilir . Herkes adına faydalı olacağına inandığım bu çalışma sabit konulara eklenirse de tadından yenmez .
İlginize
İlginize