Forum Hakkında Düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Forum nasil su anda ?

• Total voters
    171
benden yorumyok...ama formumuz 1 numara türkiyede 8) ben form hakkında hayal ettiklerimi ve planladıklarımı yazdımmı insanlar sıkılıyor....

Firat26

Sorun hayal ettiklerin ve planladıklarınla ilgili degil. Bir fikir yürüttün ki hepimiz onayladik, ki daha öncede bunlari aramizda konustuk ve ileri bir zamanda yapacagimizi planlamistik. Baktikki bizler fikiri sunmadan sizler isteklisiniz.
Biz acele etmek istemedik sen bastirdin :) Bu tshirt plani kapanmis degil - ileri bir zamana ertelendi bununla ilgilide aciklama yapacagiz. Cizilme hakkinda yeterince örnekler sunulmadi. Hazirlanacak olacak Tshirt baskisi herzaman icin aynisi olacak o nedenle acele etmiyoruz.
Sana aciklama yapayim dedim, uzatmayalim konuyu.

/Despo

despo sen beni yanlış anladın ben artık tişört işini sizlere bıraktım ..ya aslında benim acayip hayallerim var dergi cıksa,işde forma müzik koysak gibi v.s....ama artık insanların benden sıkılmıs hallerini görmek istemiyorum...onun için yorum yapmıycam diyorum beni yanlıs anlama....tişörtü sizler bilirsiniz zaten bu yüzden saydamla yteterince aram acıldı :( :?

Selam despo hocam böyle forumumuz çok güzel. Bence devam etsin. Kimse konuşmaktan, cevap vermekten çekinmesin... Teşekkürler herkesin emeğine...

form hakkında

elınıze saglık guzel olmus faydalı bılgıler alıyorum ve arkadaslarada aktarıyorum :) sadece elestırı degılde onerım mesaj lar cok tekrarlı oluyor. yenı masajları alsak ıyı olurdu daha hızlı bılgılenız :(. yıne de coooook sagolun:D

birol sorunun tam ne oldugunu anlayamadim biraz daha acarsan yardimci olmaya calisiriz.

zigbog forumda genelde her konu konusuldugu icin biz uyeleri daha cok aramaya sevk etmek istiyoruz.

Yöneticilerimizden mesajlarımızı düzenleme sürelerini uzatmalarını istiyorum. Bazı arkadaşlarımız dikkat etmeseler de ben Türkçe'mizi düzgün kullanma konusunda elimden geldiğince hassas davranmaya çalışıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Kolay gelsin...

gerçkten editlenme süresi cok kısa, birde bazen birden fazla mesajı art arda atmış oluyorum , bu yüzden mecbur ya adminlere ya da moderatörlere msj atmak zorunda kalıyorum silmeleri için...od a bir sorun ama esas olan editleme süresi...bende editleme süresi uzatılırsa cok sevinirim...herkesin cok işine yarayacaktır...

birol sorunun tam ne oldugunu anlayamadim biraz daha acarsan yardimci olmaya calisiriz.

zigbog forumda genelde her konu konusuldugu icin biz uyeleri daha cok aramaya sevk etmek istiyoruz.

Döküman paylaşımı derken video ve bodybuilder filmlerinin paylaşım yapıldığı bir topic var linklerin hemen hemen hepsi ölü ama topic hala druyor bence o topic silinerek yenisi açılsa ve bu tip topicler daha da çeşitlense daha iyi olur bu konuda ben dahil herkesin paylaşım yapacağından eminimthums:.

bir şey sormak istiyorum yöneticilere
forumda dosya linki paylaşımı serbest mi? rapidshare vs gibi.
vg hakkında belgesel linkleri veriliyor ama mp3 link vermek serbest mi?
teşekkürler.

bir şey sormak istiyorum yöneticilere
forumda dosya linki paylaşımı serbest mi? rapidshare vs gibi.
vg hakkında belgesel linkleri veriliyor ama mp3 link vermek serbest mi?
teşekkürler.

serbest değil..

:D olur mu hiç aneximandros, arkadaşın kastettiği sayfa teması olmalı.hani sayfanın rengi,fonu,düzeni vs. gerçi sayfa rengini kendisi ayarlayabilir,farkında değil sanırsam.

Back
Yukarı