dinamik.ip
Üye
hocam başarılar
darisi diger genclerin basina
Hocam umarım ilerde bu kiloları bende görürürüm bir kez daha tebrik ediyor yenilerini bekliyoruz.Seni kırmıyım ekleyim o zaman
180 kg
Bende kısın cevap videosu hazırlamayı düşünüyorum,flexor siz en fazla kaç takabiliyorsunuz bar a ,yoksa sonra iş düvelloya dönüyor
Şaka bir yana tebrikler.
senden cevabın en iyi şekilde geleceğine eminim bu kapasiteye sahip olduğunu açıkça gördüm.
allah sakatlık vermezse kışın en iyi zamanımda nizami max 2 tekrar 200 kg ye çıkabilirim. rekorum tek tekrarda 220 kg
senden cevabın en iyi şekilde geleceğine eminim bu kapasiteye sahip olduğunu açıkça gördüm.
allah sakatlık vermezse kışın en iyi zamanımda nizami max 2 tekrar 200 kg ye çıkabilirim. rekorum tek tekrarda 220 kg
üstüne tıklamanız yeterli. flash falan kurulu değilse izleyemeyebilirsiniz.
şimdi farklı bir pc den tıkladım izledim. boyut olarak 6 mb civarı olduğundan biraz bekletiyor.
güzel sözleriniz için teşk ederim. hafta içi bir gün hafta sonu bir gün dinlenirim. minimum haftada 4 gün ant yaparım. 6570 gündür (askerlikte dahil) vg yapıyorum hiç bir zamanda sıkılmadım. yılda mutlaka 15 gün hiç ağırlık çalışmam.
Flexor hocam nasıl bir beslenme yapıyorsun?
Herhangi bir steroid kullandın mı yoksa sadece suplament mi kullanıyorsun?
sadece ilk sorunuzu cevaplamak istiyorum.
günde 5-6 öğün yemekteyim antreman öncesine karbonhidrat ağırlıklı yemekler antreman sonrasınada protein ağırlıklı yemekler yiyorum en çok dikkat ettiğim nokta bu.