FLEXİBLE DİET İLE İLGİLİ

ARKADAŞLAR SELAM.BEN FLEXİBLE DİYETLE İLGİLİ BAKTIM TAM BİR KONU YOK FORUMDA.FLEXİBLE DİET GÜN SONUN KALORİNİZ VE MAKROLANIZ UYACAK ŞEKİLDE İSTEDİĞİNİZİ YİYYEBİLMENİZEMİ DENİYOR?MESELA BEN YABANCI Bİ YOTUBE KANALI GÖRDÜM.TEMİZ BESLENİYOR.YAĞ VE KARBI AÇIK ALIYOR DONDURMA YİYOR AMA KALORİSİ AŞMIYOR TAM OTURUYOR BU OMU OLUYOR?

Evet tam olarak o oluyor alacağın kalori örneğin 3000 ise bunu tavuk pilav brokolidende alsan aynı hamburger patates dondurmadanda alsan aynı makrolarıda aynı tutturman lazım biraz zor ama değecek 1 aydır yapıyorum definasyonda ve normal dietten daha çok verim aldığımı söyleyebilirim

Evet tam olarak o oluyor alacağın kalori örneğin 3000 ise bunu tavuk pilav brokolidende alsan aynı hamburger patates dondurmadanda alsan aynı makrolarıda aynı tutturman lazım biraz zor ama değecek 1 aydır yapıyorum definasyonda ve normal dietten daha çok verim aldığımı söyleyebilirim
Evet , kalori makrolar önemli olan, o zamanlar tabi bilmiyorduk :P mikrolar da önemli tabii, hamburger patates gazla tüketimi insülin , vitamin eksikliğine vs yol açabilir

Sergen daha önceki mesajlarında da önemli olanın makro besin öğeleri olduğunu söylemiştin. Evet makrolar önemli ancak aynı makro dağılımını besin değeri düşük besinler ile almak ile besin değeri yüksek besinler ile almak aynı değil. Düşük glisemik indeks ile yüksek glisemik indeksli besin tüketimlerinin karşılaştırıldığı çalışmalar var ve yağ oksidasyonları, yağ kütleleri değişiyor.

Back
Yukarı