Fitness'dan Body buildinge GEÇMEMEK için ?

ReveR

Üye
Arkadaşlar fittness dan body buildinge geçmemek için ne yapmalıyız yani ronnie coleman tarzı olmamak için ama formumuzu korumak için ne yapmalıyız ? ağırlık daima sabit bir şekildemi çalışmalıyız yani az ağırlıkla ?

Fitness GENELlilke az ağırlık çok tekrar çalışılır.. Fakat kaslar bazen bu olaya karşılıkda büyüyerek yanıt verebilir.. Fakat bu sistemdeki büyüme az tekrar çok ağırlık sistemindeki kadar olmaz.. Uzun lafın kısası şu anda tanın(mış) isimlerden fitnessçı olarak sana söyleyebileceğim biri varsa oda Meter Mevsimler'dir mümkün olduğunca çok çeşitli haraketler ve çok tekrarlarla çalışır..Sonuç olarak yağsız bir vücut ve orta hacimde kaslar.. Fittnessçılarda yanılmıyorsam üst sınır boy küsüratının 5 fazlası kadar kiloda olmak mesela sen 1.80 isen max 85 kilo olabilirsin..

Rambo = meter mevsimler ?

meteri salla ya medyanın kuklası olmuş o adam :D yalnız fitness düzeyinde kalmak istesen bile şu anki form durumunu bilmiyorum ama bir süre bb yapıyormuş gibi çalışman gerek sonuçta çok azımız %6 yağ oranındayız bu yüzden kas yüzdeni artırmak için ağır çalışman lazım...

Merak etme özellikle uğraşmadığın sürece Ronnie Coleman tarzı olamazsın hatta uğraşsan bile pek kolay kolay Coleman tarzı olabileceğini düşünmüyorum.. Tek yapman gereken ne kadar kasın sana yettiğini bilmek ve orada kas kazanımını durdurmak. Yoksa bunun şu kadarı fitnessçı bu kadarı vücut geliştirmeci diye bir ayrımı kesin çizgilerle çizilmiş değil

meteri salla ya medyanın kuklası olmuş o adam :D yalnız fitness düzeyinde kalmak istesen bile şu anki form durumunu bilmiyorum ama bir süre bb yapıyormuş gibi çalışman gerek sonuçta çok azımız %6 yağ oranındayız bu yüzden kas yüzdeni artırmak için ağır çalışman lazım...

Adam benim yazdığım soruyu kendi sayfasında göstermiş ReveR sordu diyede belirtmiş rambo yazmış sonunada rambo16 meter galiba

Yok bence istediğini yap yine ronnie gibi olamassın.:)Çünkü tarihte hiç Mr olimpia 1. si Türk yok.

İstersen 1 yıl düzenli body yap yine vücudun fitness çı formunda olur onun için panik yapmaya gerek yok.

Rever..eğer şuanki vücudun sana yeterli ise..şu anda yağtığın şekilde devam et..herhangi bir değişiklik yapma herhangi bir suplemet kullanma..ama sporunuda aksatmamaya özen göster...istediğin vücutta kalacaksındır..

kiloları arttırmadığın sürece sorun olmaz...

saygılar...

Back
Yukarı