Fitness'a Başlamanın Zamanı Geldi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArifAK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ArifAK

Üye
Bi süre düşündüm araştırma yaptım ve başlamaya karar verdim,
17'Yaşındayım Boyum 1.70 Kilom 55.
Öncelikle bu kararı neden verdim söylemek isterim.
  • Zayıflık ve boy kısalığı için doktora gittim, Boy uzamamın 2'yıl daha devam edeceğini
  • Bu yıl hızlı ama diğer hıl bunun 3'katı kadar yavaşlayacağını söyledi ve spor yapmamı söyledi.
  • Zayıflık içinde herhangi bir hastalığımın olmadığını ve bunun benim elimde olan bişey olduğunu söyledi,
  • Aynı zamanda kendiside fitness' gidiyormuş bana bunu tavsiye eden oydu ve bana araştırıp kesin bi karar almamı önerdi.
Bende doktor tavsiyesi üzerine bi araştırma yaptım kesin başlama kararı aldım,
Başladığımda ömrüm boyuncada bırakmaya niyetim yok ilk hedeflerim kilo ve boy,
Boy için barfiks, ip atlama, gündelik zıplama,esneme hareketleri, ve bilmediğim boya iyi gelen hareketler.
Kilo için yazılacağım fitness salonun'daki hocamdan program alıcam ve kahvaltı ve yemek harici,
Karbonhidrat tozu takviyesi alıcam 1'saat aralıklarlada kuru üzüm kuru kayısı v.b atıştırıcam,
Hedefim 2'Ayda 70'KG olmak, Bunun için günlük 250'gr almam gerek dijital tartı ile gündelik bunu orantılıycam.
Hedeflediğim kilodan sonra, Kas için takviye hangi toz gerekli bilmiyorum ama onu kullanmayı düşünüyorum,
7'Temmuz da yani yazın 18'yaşıma girdiğimde fitness sayesinde boyuma 5'cm uzunluk ve kilomuda ozamana 75'KG
Yapmak benim asıl amacım bu amacımı gerçekleştirdikden sonra hedeflerimi dahada arttırıcam o ayrı birşey,
Belki dalga geçeniniz yada aşağılayanınız olur ama forumda okuduğum binlerce konuya göre anladım'ki
Bu tamamen özgüven meselesi bende bunu yapıcam ve amacıma ulaşınca before+after bölümünde paylaşım yapıcam,
Oturduğum yere yakın sağlam bi salon arıyorum onu bulduğumda ordan tozu ve avm'den gerekli olan elbiseleri v.b
Alıcam 01.12.2014' tarihinde fitness'a başlıyıp ilk fotoğrafımı atıcam samsuna gitmem gerektiğinden ozamana yakın
Döneceğim tam adımı ozaman atıcam evet abilerim kardeşlerim planım için yorumlarınızı bekliyorum umarım bu süre
İçerisinde forumda karşılaşırız teşekkürler bodyforumtr ailesi tüm araştırmamı sizden yaptım bunu size borçluyum o_O:)

"Kas için takviye hangi toz gerekli bilmiyorum ama onu kullanmayı düşünüyorum"
öncelikle, bilmediğin tozu kullanma. hatta mümkünse bilsen bile kullanma. azim iyidir,gereklidir ama sende takviye kullanma yönünde bir azim görüyorum. 2 ay sonra 70 kilo olacağın kesin, ama korkarım hepsi göbekte birikecek.[DOUBLEPOST=1415655701][/DOUBLEPOST]bi de, forumda,yeni başlayan birine tozu takviyeyi tavsiye eden konu hangisiymiş çok merak ettim.

"Kas için takviye hangi toz gerekli bilmiyorum ama onu kullanmayı düşünüyorum"
öncelikle, bilmediğin tozu kullanma. hatta mümkünse bilsen bile kullanma. azim iyidir,gereklidir ama sende takviye kullanma yönünde bir azim görüyorum. 2 ay sonra 70 kilo olacağın kesin, ama korkarım hepsi göbekte birikecek.
[DOUBLEPOST=1415655701][/DOUBLEPOST]bi de, forumda,yeni başlayan birine tozu takviyeyi tavsiye eden konu hangisiymiş çok merak ettim.
Aslında tam 70 değil 65 falan olsamda iyidir benim için ayda 5 kilo alabilirmiyim bilmiyorum arkadaşlar dalga geçmiş ama neyse :D

ne acelen var?paşa paşa 1 yılda temizce alsan o kiloyu fena olmaz mı?ayrıca şanslısın böyle doktorlar da varmıymış piyasada :)

kilo almak sorun değil istesen 2 haftada bile alırsın sorun kiloyu neyden aldığın 1 ayda 5 kiloyu kastan alıcağına sen kendin inanıyormusun

ne acelen var?paşa paşa 1 yılda temizce alsan o kiloyu fena olmaz mı?ayrıca şanslısın böyle doktorlar da varmıymış piyasada :)
Vazgeçtim ayda 2 3 kilo alarak 4 ayda 65 e çıksam yeter herkez yağlanırsın diyor başkan evet başta adamın spora gittiğini anlamıştım önermeside iyi oldu açıkcası :D[DOUBLEPOST=1415695339][/DOUBLEPOST]
Hergordugune stroid kullan diyen sen degilmisin,2 ayda 70 kilo olmayi beklemende dogal.sasirmadim
Bi steroid önerdik diye burnumuzdan çıkardınız bide herkeze önermişim vay be sende haklısın başkan :D[DOUBLEPOST=1415695386][/DOUBLEPOST]
kilo almak sorun değil istesen 2 haftada bile alırsın sorun kiloyu neyden aldığın 1 ayda 5 kiloyu kastan alıcağına sen kendin inanıyormusun
Herkez yağlanırsın dedi gözüm korktu ayda 3 kilo falan alarak 4 ayda 65 e tamamlıycam buna karar verdim başkan

Ayda 2kg yagsiz kutle ciddi anlamda basaridir.
2kg dan kastim 500gr kas+su.
Ayrica bu spora basladigin ilk aylar icin gecerlidir, devaminda bu rakamlarin yanindan gecemezsin.
Soyle ornek veriyim; youtubeda takip ettigim yabanci sporcular var. Bu iste yeni olanlardan biri ilk senesinde 20pound (8kg), ikinci senesinde 15pound (6kg), ucuncu senesinde 10pound (4kg) temiz
vucut agirligi kazandi ve bu basarisindan dolayi bi fitness sirketi kendisine teklif yapti. Suan sirketin elcilerinden biri.
Bunlari hevesini kirmak icin yazmiyorum.
Eger beklentini cok yuksek tutarsan hayal kirikligina ugrarsin, hevesin kacar.

Ayda 2kg yagsiz kutle ciddi anlamda basaridir.
2kg dan kastim 500gr kas+su.
Ayrica bu spora basladigin ilk aylar icin gecerlidir, devaminda bu rakamlarin yanindan gecemezsin.
Soyle ornek veriyim; youtubeda takip ettigim yabanci sporcular var. Bu iste yeni olanlardan biri ilk senesinde 20pound (8kg), ikinci senesinde 15pound (6kg), ucuncu senesinde 10pound (4kg) temiz
vucut agirligi kazandi ve bu basarisindan dolayi bi fitness sirketi kendisine teklif yapti. Suan sirketin elcilerinden biri.
Bunlari hevesini kirmak icin yazmiyorum.
Eger beklentini cok yuksek tutarsan hayal kirikligina ugrarsin, hevesin kacar.

Ayda 2kg olsada olur 5 ayda yağsız 65'e çıkarım önümde daha 8 ay var 8 aya kadar güzel bi vücuda ulaşırım umarım bu arada şirketler öyle teklif yapıyormu üstadım ?

Back
Yukarı