Fitness Trainer

Gögüs için zamana ihtiyac var sabırlı ol az kilo cok tekrar yapıp yağı yakmayı deneyebilşrsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beslenmeni gözden geçir 3 beyazdan uzak dur kardio agırlık ver haftanın 2 günü olabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben 1.5 yıl önce 1 çift dambıl aldım 2-3 ay sadece kol çalıştım. sonra 34 kglık dambıl seti aldım 1 seneden fazla bi süredir onları kullanıyorum... ilk bi sene beslenmeye hiç dikkat etmedim son 5 6 aydır elimden geldiğince dikkat ediyorum (hiç supplement kullanmadım, her gün 1 litre süt içiyorum, 2 yumurta yiyorum, yağlı ve şekerli şeyler az tüketmeye çalışıyorum..) 1.5 senede bu kadar yapabildim. Sizin yorumunuz nedir ? iyi miyim? supplement kullanmalımıyım? Video :

Hocam fitnessa başlayalı 4 ay oldu vücudum gayet estetik çoğu kişi beğeniyor boyum 1.76 kilo 64.5 program bulmam lazım ama kütle hacim için full body workoutu yapmak istiyorum bana program yazarmisinız ? İlginiz için teşekkürler bu arada baklavalarım gözüküyor çıktı yani hepsi karın bölgesi sıkıntı değil göğüsler hafif şişti ama birazdaha destek istiyor kol 35cm kollarım birazdaha şişmesini istiyorum kanatlar sıkıntı değil

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMAG0614.jpg hocam bu vücut sporla kendini toparlarmı 67 kiloyum ve etim çok yumuşak bastırınca içine çöküyor.Ve hacime yönelik çalışıyorum çünkü bi ara baya zayıfladım ve karın kası falan çıkmayınca kas inşa edim sonra parçalarım diye düşündüm.

Eklentiler

• IMAG0615.jpg
    IMAG0615.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 694
  • IMAG0616.jpg
    IMAG0616.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 711
  • IMAG0618.jpg
    IMAG0618.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 663
  • IMAG0619.jpg
    IMAG0619.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 666
  • IMAG0622.jpg
    IMAG0622.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 724
  • IMAG0623.jpg
    IMAG0623.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 672
  • IMAG0624.jpg
    IMAG0624.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 689
  • IMAG0625.jpg
    IMAG0625.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 720
Vay arkadas adam fitness hocası 5 bin maas alıyomus personal training le 7 bin oluypomus birisde cıkıp dmeiyor ki nasıl ? su ana kadar 5 salon degistirdim . tanıdıgım 100 tane bu arkadasdan daha iyi fizikli ve daha bilgi olan( verdigi cvplardan oturu anladım ) arkadasım var 2 bin den yuksek alanı gormedım . ayrıca ılk koydugu fotolarda anlasıldıgı uzre 1.5 max 2 yıllık bı vucut var . sole bı forumda gezın blgi vericek ne adamlar var burası en son bılgı alacagınız yer ...

1 sene içinde 16 kilo aldım. diyet vücudun vitamin ve demir depolarını boşalttı üstelik kilo da veremedim. diyete yüklenmeden nasıl bir çalışma sistemi uygulayabilirim?

Konuyla hiç alakası olmayacak ancak, bu konunun "before-after" bölümünde ne işi var alaka nedir ve 4 sayfa olmasına rağmen neden hala burda ?

Hocam öncelikle iyi çalışmalar benim sorum şu kardyio ne kadar yapmalıyız yani ne kadarı kas kaybı yapar fazlası ve ya eksiği ? Kaç dakika hangi aletleri kullanmalıyız ? Bu arada Bsn Syntha-6 protein tozu ve Amino Full kullanıyorum.

Vay arkadas adam fitness hocası 5 bin maas alıyomus personal training le 7 bin oluypomus birisde cıkıp dmeiyor ki nasıl ? su ana kadar 5 salon degistirdim . tanıdıgım 100 tane bu arkadasdan daha iyi fizikli ve daha bilgi olan( verdigi cvplardan oturu anladım ) arkadasım var 2 bin den yuksek alanı gormedım . ayrıca ılk koydugu fotolarda anlasıldıgı uzre 1.5 max 2 yıllık bı vucut var . sole bı forumda gezın blgi vericek ne adamlar var burası en son bılgı alacagınız yer ...
ben de tam aynı şeyi düşünüyordum şimdiye kadar tanıdığım en iyi hoca asgari ücretle çalışıyordu 3 dil bilen nsca kitaplarından makalelerden bilgilerini güncelleyen bir adamdı

Fitness hocasıyım sorusu olanlarla müsait zaman da ilgilenebilirim :)
Not: Pazar boxerlarıyla fotoğraf yollamayın abi
Eki Görüntüle 27931 Eki Görüntüle 27932 Eki Görüntüle 27933 Eki Görüntüle 27934 Eki Görüntüle 27935
Merhaba öncelikle böyle bir fırsat verdiğiniz için bize çok teşekkür ediyorum.
Gittiğim salonda sözde yağ yakma ve kas kaybetmeden diyet ve antreman programı verdiler harfi harfine hepsını yapıyorum öyleki verilen yemekler için mutfak tartısı aldım herşey oranla uyuyorum ancak yağ oranım %20 iken 1 ay sonra %21 oldu 95 iken 97kg oldum tamamen rezalet bir durum. 1.81 boyunda 97kg %21.1 yağ oranım var. Bcaa,cla,aol,nox2,whey protein,kreatin,gluatamin kullanıyorum. Aslında liposakşın yaptırmayı düşünüorum göbek bel çevresı ıcın , vaser high def diye bir yontemle daha iyi liposakşın yapılabiliniyormuş siz ne dıyorsunuz acaba bu konu ıcın ?

ortalama 10-15kg kaybetmek için bunlara ek olarak ne yapabilirim öneri ve tavsiyelerinizi alırsam çok sevinirim.

Back
Yukarı