Fitness Trainer

Fitness hocasıyım sorusu olanlarla müsait zaman da ilgilenebilirim :)
Not: Pazar boxerlarıyla fotoğraf yollamayın abi
BDvR-o2CMAEGxd2.jpg
BhkV3PoIYAAJaAH.jpg
BNOiVI8CMAASlZk.jpg
BWyi5I4CcAA56dL.jpg
BXpkLTJIgAAAdqU.jpg

Son düzenleme:
Hocam ben 16 yaşındayım 5 aydır bu sporu yapıyorum 1.80 boyumdayım bu spora 55 kilo başladım ve şimdi 63 kiloyum ilerde fitness model olmak için ölçülerim nasıl olmalı? Kilo almak için ne yapmalıyım? İsterseniz foto koyabilirim

ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

öncelikle mrb ben 120 kilodan 75 kiloya doğru indim ve meme bölgemde bi avuç yağlan ma var baldırda göbekdede az var ve 2 aydır diyet yapmaktayım 1 haftadır fitnese gidiyorum ve hoca 20 dakka kosu bandı tempolu şekilde yaptırıyor ve göğüs aletlerine bindiriyor hoca diyor sende cok yağ sarkması ve güç kaybı var senin yağları yakıp kasları hallederiz felan diyor siz ne tavsiye edersiniz fitnesi bırakıp diyet+ kardiyomu yapayım yoksa diyet+ haftada 4 kez fitnes ve koşumu ? ilgilenip yorum atarsanız sevinirim teşekkürler

Hocam ben 16 yaşındayım 5 aydır bu sporu yapıyorum 1.80 boyumdayım bu spora 55 kilo başladım ve şimdi 63 kiloyum ilerde fitness model olmak için ölçülerim nasıl olmalı? Kilo almak için ne yapmalıyım? İsterseniz foto koyabilirim

Dostum fitness modelde ölçüler onemlıdır fakat en onemlısı parçalı vucut ve estetık durmasıdır, kendını hazır hıssettıgın zaman yanı uygun gordugun zaman bana danışabilirsin[DOUBLEPOST=1397584172][/DOUBLEPOST]
öncelikle mrb ben 120 kilodan 75 kiloya doğru indim ve meme bölgemde bi avuç yağlan ma var baldırda göbekdede az var ve 2 aydır diyet yapmaktayım 1 haftadır fitnese gidiyorum ve hoca 20 dakka kosu bandı tempolu şekilde yaptırıyor ve göğüs aletlerine bindiriyor hoca diyor sende cok yağ sarkması ve güç kaybı var senin yağları yakıp kasları hallederiz felan diyor siz ne tavsiye edersiniz fitnesi bırakıp diyet+ kardiyomu yapayım yoksa diyet+ haftada 4 kez fitnes ve koşumu ? ilgilenip yorum atarsanız sevinirim teşekkürler
Kardiyonuda yap tabı kardıoyu eksık etme ama bana kalırsa zaten kılo kaybından dolayı sarkma olmus ıdmanlarını arttır dıyetını bırakma yanı kardıyonu gene yao fakat fıtnessın ustunde bıraz daha dur[DOUBLEPOST=1397584202][/DOUBLEPOST]
cok iyi abi, hayatında başarılar.
Teşekkurler dostum seninde istediğin vucut şeklıne ulaşman dileğiyle :)

sakıncası yoksa aylık maaşınız ne kadardır söyler misiniz? ve çalıştığınız salon(spor salonunda çalıştığınızı tahmin ediyorum) kendinize mi ait ?

Tebrikler ilk basta su an diettetimde kas kaybı minimum için nasıl beslenme önerirsiniz off günde karbo ve protein alımı nasıl yapılmalı on gündemde nasıl yapılmalı bilgi verirseniz kendi acınızdan sevinirim basarılar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sakıncası yoksa aylık maaşınız ne kadardır söyler misiniz? ve çalıştığınız salon(spor salonunda çalıştığınızı tahmin ediyorum) kendinize mi ait ?
Maaşım 4-5 bin arası değişiyor bide üstüne PT (Personal Trainer) eklenirse 7 bini bulduğu oluyor. Spor salonunda çalışıyorum kendime ait değil açmayıda düşünmüyorum zaten :)[DOUBLEPOST=1397631411][/DOUBLEPOST]
Tebrikler ilk basta su an diettetimde kas kaybı minimum için nasıl beslenme önerirsiniz off günde karbo ve protein alımı nasıl yapılmalı on gündemde nasıl yapılmalı bilgi verirseniz kendi acınızdan sevinirim basarılar

Diyetinde kas kaybını minimuma indirmek için sağlam bi Bulk'tan çıkmış olman gerekir, veya diyet yaparken idmanlarını super set şeklinde yaparsan sana faydası olur
Klasik olacağı gibi off gününde protein ve karbonhidrata pek yüklenmemek gerekir, fakat on gününde düzenli şekilde sabah idman öncesi-sonrası almanda sana yardımcısı olur iyi günler :)

Bir fitnesci olarak biraz klasik oldu cevaplar ama .saol yorumun için basarılar

180boy 72kilouyum hardilne 3matrix + beef amıno kullanyrm ( aminoya yeni basladm ) hardline bitmek üzere. 2ayda ölçülermde artış oldı ama kilo olarak hala aynym hacim olarak arts istyrm acaba gainarmı kullansam yoksa wheye devsmmı etsem

LT28h cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gainer, Türkçesi kilo aldırıcı olan,vücuda sağlıklı kilo kazandırarak bir besin desteğidir. İçeriği %80 karbonhidrat %20 proteinten oluşur. Özellikle zayıf sporcuların kullanması gereken Gainer, uzun süreli ve düzenli kullanımda çok başarılı sonuçlar alınmaktadır. Kondisyon ve performans sporları yapan sporcular için olrukça faydalı olan bu ürün ile ister vücudunuza hacim(kas kütlesi) kazandırırsınız isterseniz de enerjinizi daha fazla arttırarak uzun süreli antrenmanlar yaparsınız

Definisyonda creatin+L-karnitin+cafein arasindaki iliskiyi aciklayacak varmı:) creatinin defnisyonda kullanilamayacagi hakkinda bi kani var, yalniz bunu ben biraz abartili buluyorum mutabik olmadiktan sonra ? Amac bu yaz icin belirgin sixback ve define bir vucut ? Sadece simit var yag olarak baska bolgelerimde yag yok...

Kreatein vücutta su tutar zaten amino çeşitlerinde kreatein bir miktar vardır ayrıetten gerek duymazlar yag yakıcakara gelirsek ben şahsen onun yerine yeşil Cay ve kafein kullanıyorum zaten kaliteli yag yakıcıların içindede ayni bitkiler vardır cafein ve yeşil Cay bitkileri

Abi her yerde arastirdim ama tam cevap bulamadim ben %1500 skinny fat'im 184 boy 79 kilo yasim 16 hangi besinlere yonelmeliyim ya da ne tur takviye almaliyim abi yardim edersen cok sevinirim :)

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Abi her yerde arastirdim ama tam cevap bulamadim ben %1500 skinny fat'im 184 boy 79 kilo yasim 16 hangi besinlere yonelmeliyim ya da ne tur takviye almaliyim abi yardim edersen cok sevinirim :)

GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Takviye olarak tabiiki steroid den uzak duruyosun, kendı hacmine göre supplementlere yönelebilirsin :) fotograf yollarsan daha ıyı yardımcı olurum

Hocam önceki yıllar düzensiz bir geçmişim var. Ocak 2014 te başladım Mart başında bıraktım
a5ama2ed.jpg

7 Nisan'da tekrar başladım sizce nasıl ?

iPhone Candır Gerisi Heyecandır Kardeş

usedybev.jpg
jemevegy.jpg
Vücudum bu nasıl bi çalışma programı yapmalıyım nasıl beslenmeliyim?yardımcı olun lütfen moralim bozuluyor:(

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1397851354944.jpg
    uploadfromtaptalk1397851354944.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 614
  • uploadfromtaptalk1397851376376.jpg
    uploadfromtaptalk1397851376376.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 582
Back
Yukarı