Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
gayet iyisin hocam göğüslerde iyi bence simetrik bi vücudun var.Kapı gibisin maşallah![]()
ÖM: Özel mesaj demek istemiştim marka olarak zaten sitenin reklamını yaptıgı yukardaki sitelerden link atarakta verebilirsiniz sorun olmaz göğüs hacimlendirmeyi düşünüyor musun?
Sean Cassidy'nin vücut ölçüleri hakkında bilgin var mı? İnternette bulamadım?
Selam,
Height: 5'10" Weight: 185 lbs Tek bildiğim bunlar... Ayrıca bir de sitesi var. www.seancassidy.net
Saygılarımla,
Fanatik Jay Cutler hayranı olarak, Sean Cassidy'nin ölçülerini merak ettim. Resimlerine baktım. Bacaklar hariç gayet fit bir vücudu var. İnşallah sen de hedeflediğin vücuda en kısa sürede ulaşırsın. Allah kolaylıklar versin.
Merhaba dostum bu ilaç takviyelerini ve besin günlüğünü sen mi hazırlardın yoksa hocan mı yardım etti. Ben yeni başladım bu spora, aklımda o kadar çok soru işareti var ki.
Selam Arkadaşlar,
Normal şartlarda bu platforma açmam gereken konumu öncelik hususunda buraya değil de, yeni başlayanlar bölümüne açtığımdan ötürü özür dilerim... Aklımda bir fikir vardı fakat uygulama safhasında teorikle pratiğin uymadığını bir kez daha anlamış oldum
Boy: 193cm
Kilo: 100kg
Bu sporu 2 senedir Vücut geliştirme maksatlı yapmaktayım. Şu andan itibaren amacıma neredeyse yaklaştım diyorum. Tekrardan belirtmek gerekirse, hedef kişiler "Nick Auger" veyahut "Sean Cassidy" gibi olmaktır. Fitness'dan yanayım. Daha fazla büyümeyi bu saatten sonra düşünmüyorum. Eksik yerlerimi tamamlayacağım daha çok. Kol çok çabuk sonuç aldığım bir bölgem. Bu süreçte ara ara kol idmanlarını bırakmayı da düşünüyorum. Orantı bakımından. Bunların dışında eksik diye nitelendirebileceğiniz orantı öncelikli olmak koşuluyla tüm eleştirilere açığım.
Ölçülere gelince merak edenler olacaktır.
Başlangıç ölçüleri...
Kol "Sağ-Sol":28
Bacak üst bölüm "Quadro çevresi":52
Bacak Alt Bölüm "Gastrocnemius çevresi" 36
Şimdiki Ölçüler...
Kol: Soğuk 43 Sıcak 44
Quadro çevresi 74cm'e yaklaştı...
Gastrocnemius çevresi: 43-44
Omuz çevresi 142-144 arası değişmekte. Nefes alışverişi etken maddesi
Yaz hariç, tüm sezonu yarım yağlı sütler gibi geçirmeyi seviyorum.
Buyurun bunlarda resimlerim...
D.N= Supplement dışında ek bir şey kullanmadım...
Saygılarımla,
tebrikler başarılarınızın devamını dilerim. modeller genelde hacimden ziyade definisyon için ugrasırlar. hep gorduğum bu oldu. bu arada model goruntusunu muhafaza edebilmek için bir yerden sonra gercektende fiziği korumak ve fitnesse yonelmek şart. istediğiniz olculere umarım en kısa zamanda ulasırsınız.
TEbrik ediyorum çok iyi vücut.Ben sadece adonis kasını eksik gördüm. Kış döneminde ve yaz döneminde olmak üzere toplamda kaç gram karbonhidrat protein ve yağ tüketiyorsunuz bunu yazar mısınız?
Selam;
Değerli Forum Kullanıcıları,
Forumu aktif olarak takip etmekle birlikte, çok ender yazı ve bilgi paylaşımı yapabilmekteyim derslerin yoğunluğundan. Kusura Kalmayınız...
Şu anda bahsi geçen diyet döneminin içerisindeyim. Gayet güzel geçmekte, bel bölgesindeki yağları çok az da olsa kayba veyahut hezimete uğratmış bulunmaktayım
1 kg kayıp var şimdilik. Kademeli olarak bu ayın sonuna kadar tahmini 1.5 kg daha düşerim. Mayıs için 3 kg düşmeyi planlıyorum. Haziran ayında da 4 kg falan... Ortalama boy ve kiloyu denkleştirmek istesem de sanırım kg 90 91 olacak açıkçası pek mümkün gözükmüyor...
D.N= Mayıs ayında L-Carnitine formunu da kullanmayı düşünüyorum...
Saygılarımla,
Diyet programını ben de hatırladım. Jay Cutler'ın M&F'ta yayınlanan bulk programıydı. Ama bunu drug free çalışan bir sporcunun uygulaması bence hatalı. Gece yatmadan yenen karbonhidrat, yağsız kas gelişiminin önünde bir engel. Hem malum insülinin HGH'ı inhibe etmesi hem de gereksiz bir kalori alımı. 5. ve 6. öğündeki karb alımını kaldırıp, yerine kazein ve süt türevlerini eklemeyi denemelisin bence.
Gelişim içinse ancak muazzam denebilir. Düzgün bir kemik yapın var. Mide için ise endişelenmek yersiz. Bir kaç hafta yapılacak bir low carb diyetle bütün detaylar ortaya çıkacaktır. Bir miktar arka omuz çalışması öneririm. Genişliği daha çok gösterecektir.
Başarılar.
planlaman çok iyi görünüyor profesyönel yardım alıyormusun beslenme ve idman konusunda merak ettim . başarılı bir vücut tebrik ederim.
Diyet programını ben de hatırladım. Jay Cutler'ın M&F'ta yayınlanan bulk programıydı. Ama bunu drug free çalışan bir sporcunun uygulaması bence hatalı. Gece yatmadan yenen karbonhidrat, yağsız kas gelişiminin önünde bir engel. Hem malum insülinin HGH'ı inhibe etmesi hem de gereksiz bir kalori alımı. 5. ve 6. öğündeki karb alımını kaldırıp, yerine kazein ve süt türevlerini eklemeyi denemelisin bence.
Gelişim içinse ancak muazzam denebilir. Düzgün bir kemik yapın var. Mide için ise endişelenmek yersiz. Bir kaç hafta yapılacak bir low carb diyetle bütün detaylar ortaya çıkacaktır. Bir miktar arka omuz çalışması öneririm. Genişliği daha çok gösterecektir.
Başarılar.
Kaç yıldır uğraşıyorsunuz. Hani bu yazıya bakıp ben 1.5 yıllık bir sporcu olarak kilo*4gr protein tüketirsem yanlış mı olur yoksa sizin proteini 4grama çıkarmanız da 1-2 yıllıkken mi başladı.
Sorumu yanlış anlamayın lütfen herhangi bir stereoid kürü vs. var mı hani anabolizanlarla protein sentezi daha iyi olduğu için kullananlar proteini rahatça yükseltiyorlar diye biliyorum.
Yağ yakıcı olayına gelirsek eski şampiyon hocam diyete başladığın günden itibaren yağ yakıcı kullanmalısın der hep bana. 10-15 gün yağ yakıcı kullanmayım diye o 15 günlük emeğini heder etme der. Aynı şeyi bende size öneriyorum.
Carnitine+CLA veya carnitine + cla + hydroxycut kombinasyonunu öneririm.
Tüketeceğiniz karbonhidrat anladığım kadarıyla ya 90 ya 135 gram.
90 ise kahvaltıda 40 spordan sonra 50 yi öneririm.
135 ise kahvaltıda 40 spordan 2 saat önce 40 spordan sonra 55 öneriyorum.
Sizin kadar hacmimiz yok ama definisyon tecrübem çok![]()
Bu arada definasyonda lif olayını ihmal etmeyin. Sadece yağsıoz balık, yağsız et vs. olmasın. Muhakkak yanında düşük karblı sebzeler. Protein emilimi için çok önemli.
Supplementlere gelirsek onu siz daha iyi bilirsiniz ama bcaa mutlaka ekleyin. Kas kaybını min. tutmak için...
Son olarak 7 günde 1 karbonhidratı 2 katına. 15 günde 1 üç katına çıkarmanızı öneririm. Metabolizma hızlandırma için çok önemli diyorlar.
Her dinlenme gününde ise mutlaka yağı 20-30 gram arttırın. Bunu da yağ tutumunu önlemesi için öneriyorlar.
Kendine iyi bak süper vücut. Yağlar gidince abdominaller çat diye çıkacaktır