Fitness&Model
Üye
Selam Arkadaşlar,
Normal şartlarda bu platforma açmam gereken konumu öncelik hususunda buraya değil de, yeni başlayanlar bölümüne açtığımdan ötürü özür dilerim... Aklımda bir fikir vardı fakat uygulama safhasında teorikle pratiğin uymadığını bir kez daha anlamış oldum
Boy: 193cm
Kilo: 100kg
Bu sporu 2 senedir Vücut geliştirme maksatlı yapmaktayım. Şu andan itibaren amacıma neredeyse yaklaştım diyorum. Tekrardan belirtmek gerekirse, hedef kişiler "Nick Auger" veyahut "Sean Cassidy" gibi olmaktır. Fitness'dan yanayım. Daha fazla büyümeyi bu saatten sonra düşünmüyorum. Eksik yerlerimi tamamlayacağım daha çok. Kol çok çabuk sonuç aldığım bir bölgem. Bu süreçte ara ara kol idmanlarını bırakmayı da düşünüyorum. Orantı bakımından. Bunların dışında eksik diye nitelendirebileceğiniz orantı öncelikli olmak koşuluyla tüm eleştirilere açığım.
Ölçülere gelince merak edenler olacaktır.
Başlangıç ölçüleri...
Kol "Sağ-Sol":28
Bacak üst bölüm "Quadro çevresi":52
Bacak Alt Bölüm "Gastrocnemius çevresi" 36
Şimdiki Ölçüler...
Kol: Soğuk 43 Sıcak 44
Quadro çevresi 74cm'e yaklaştı...
Gastrocnemius çevresi: 43-44
Omuz çevresi 142-144 arası değişmekte. Nefes alışverişi etken maddesi
Yaz hariç, tüm sezonu yarım yağlı sütler gibi geçirmeyi seviyorum.
Buyurun bunlarda resimlerim...
D.N= Supplement dışında ek bir şey kullanmadım...
Saygılarımla,
Normal şartlarda bu platforma açmam gereken konumu öncelik hususunda buraya değil de, yeni başlayanlar bölümüne açtığımdan ötürü özür dilerim... Aklımda bir fikir vardı fakat uygulama safhasında teorikle pratiğin uymadığını bir kez daha anlamış oldum

Boy: 193cm
Kilo: 100kg
Bu sporu 2 senedir Vücut geliştirme maksatlı yapmaktayım. Şu andan itibaren amacıma neredeyse yaklaştım diyorum. Tekrardan belirtmek gerekirse, hedef kişiler "Nick Auger" veyahut "Sean Cassidy" gibi olmaktır. Fitness'dan yanayım. Daha fazla büyümeyi bu saatten sonra düşünmüyorum. Eksik yerlerimi tamamlayacağım daha çok. Kol çok çabuk sonuç aldığım bir bölgem. Bu süreçte ara ara kol idmanlarını bırakmayı da düşünüyorum. Orantı bakımından. Bunların dışında eksik diye nitelendirebileceğiniz orantı öncelikli olmak koşuluyla tüm eleştirilere açığım.
Ölçülere gelince merak edenler olacaktır.
Başlangıç ölçüleri...
Kol "Sağ-Sol":28
Bacak üst bölüm "Quadro çevresi":52
Bacak Alt Bölüm "Gastrocnemius çevresi" 36
Şimdiki Ölçüler...
Kol: Soğuk 43 Sıcak 44
Quadro çevresi 74cm'e yaklaştı...
Gastrocnemius çevresi: 43-44
Omuz çevresi 142-144 arası değişmekte. Nefes alışverişi etken maddesi

Yaz hariç, tüm sezonu yarım yağlı sütler gibi geçirmeyi seviyorum.
Buyurun bunlarda resimlerim...
D.N= Supplement dışında ek bir şey kullanmadım...
Saygılarımla,