Evet haklısınız sanırım biraz daha yağ yakımına yönelik beslenmem ve spor yapmam lazım. Full body antremanlar pek hoşuma gitmiyor yani hiç kaslarımı düzgün çalıştırmış bile hissetmiyorum. En azından 2'ye ayrılmış, haftada her kas grubunu 2 kez çalıştıracak programlara yöneleceğim 4 kez salona giderek.Bana kalırsa yakabildiğiniz kadar yağ yakın şuan, kuruyabildiğiniz kadar kuruyun, sonra sıfırdan temiz temiz başlamış olursunuz, clean bulk yaparsınız. Bu arada antrenman olarak split değil full body yapmanızı öneririm split programlar çok yardımcı olmayacak....
yazdığım programa bakabılırsın benım 2 senedır uyguladıgım ve fotoğraflarıam bakabılırsın verımlılık konusundaEvet haklısınız sanırım biraz daha yağ yakımına yönelik beslenmem ve spor yapmam lazım. Full body antremanlar pek hoşuma gitmiyor yani hiç kaslarımı düzgün çalıştırmış bile hissetmiyorum. En azından 2'ye ayrılmış, haftada her kas grubunu 2 kez çalıştıracak programlara yöneleceğim 4 kez salona giderek.
İntermittent fasting turkcesi aralikli oruc.2 ogun 3 ogun hatta 1 ogunlu olarak uygulamalari dahi var.20 saat oruç 4 saat yeme araligi ya da 18 saat oruc 6 saat yeme araligi ya da bunlar zor diyorsan son secenek 16 saat oruc 8 saat yeme araligi.Peki siz öyle devam edin o zaman, ben Dünya'nın hiç bir yerinde 2 öğün verilen sağlıklı bir diyet ya da kas geliştirme planı görmedim sadece. Kolay gelsin.[DOUBLEPOST=1447087178][/DOUBLEPOST]
Saygı duyarım bu da sizin fikriniz, ama emin ol çöp kadar ince bir çocukken spor sayesinde şuanda istediğim bir fiziğe az çok kavuştum. Sadece yağlanma mevcut, yani ne yaptığımı bir diyetisyen kadar bilmesem de az çok biliyorum. Günlük 500 kalori azalt demek, bütün yağ yakmak için yazılan makalelerde yazar zaten. Eğer yazdığım planı düzgün okusaydınız, doğru düzgün neredeyse karbonhidat içermediğini de görürdünüz. Ben sadece yağ yakmak veya kas yapmak arasında kaldığım için size sordum bunu. Size de kolay gelsin spor hayatınızda.
düşük karbonhidrat diyetindeyim kışa temiz büyümek istiyordum olmadı kilo başına 3 gr proteın 1.3 gram karbonhidrat 1 gram yağ alıyrum yaklaşık 10 kilo attım ve ölçüerde düşüş olmadı şuan haftanın bi günü komple temiz karbonhıdrat yüklemeyi düşünüyorum ne diyorsunuz ? bulgur . kepekli makarna . kısır vs... gibi ?Bana kalırsa yakabildiğiniz kadar yağ yakın şuan, kuruyabildiğiniz kadar kuruyun, sonra sıfırdan temiz temiz başlamış olursunuz, clean bulk yaparsınız. Bu arada antrenman olarak split değil full body yapmanızı öneririm split programlar çok yardımcı olmayacak....
despo nun tri set idmanı var süper onu uygula bende işe yaradı 10 kilo attım tavsiye ederimEvet haklısınız sanırım biraz daha yağ yakımına yönelik beslenmem ve spor yapmam lazım. Full body antremanlar pek hoşuma gitmiyor yani hiç kaslarımı düzgün çalıştırmış bile hissetmiyorum. En azından 2'ye ayrılmış, haftada her kas grubunu 2 kez çalıştıracak programlara yöneleceğim 4 kez salona giderek.