Bu bölüme de koptumBitkisel proteinleri proteinden saymayan arkadaşlar için söylüyorum;
Peki inek, koyun vb... otlayan hayvanların nasıl kasları gelişiyor. Ben mangal yapan bir ineğe asla rastlamadım.
Ben hiç yumurta haşlamadım hep tavada yapıp yedim.Haşlama için kaç dk bekletmemiz lazım?
Ben 20 dakika bekletiyorum orta ateşte.
Peki su haşlandıktan sonra mı koyucaz yoksa direk suyun içine atıp onlamı kaynıcak?
Kayısı kıvamını hiç sevmem.Ben su kaynatıcı mı artık ne denir ona onda suyu kaynattım sonra döktüm cezveye 3 yumurtayı attım içine 10dk kadar çok güzel oldu
.Bu arada bir daha öyle yorum yapmadan saate bakayim
![]()
.
Kayısı kıvamı sevmiyorsan 4 dk bekletebilirsin. yada 4.5
Ayrıca birçok yerde söylendiği üzere yumurtanın sarısının tam sert kıvama gelmesi
çok zararlı yağlar içeriyor
Kettle ile yapıldığında su daha hızlı kaynayacağından tam bir dakika veremem![]()