Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Evde antreman yapmayı seçtim zaman nedeniyle. Kilolu değilim. Kilom 69 boy 1.79. Omuzlarım geniş değil, kollarım ince ve kas çok çok az hiç belirgin değil. harın kısmımda çok çok az yağ olduğunu düşünüyorum. Vücuttan istediğim omuzun biraz genişlemesi kollardaki kasın belirginleşmesi bir de karındaki o çok az yağın yokolması six pack de fena olmaz yani tek sözle vücudun yapılanmasını istiyorum. Öyle çirkin görüntülü bir vücut istemyorum. Şekillensin amacım o. Kafama takılan sorular aşağdakiler.
1. Hangi günler antreman yapmalıyım ? (Ben 1-3-5 düşünüyorum)
2. Hangi kas gruplarını hangi günlerde çalışmalıyım ?
3. Hangi kas gurpları hangi hareketlerle çalışılır ?
4. Antreman sonrası ne yemeliyim ?
Ben de evde çalışmaya başlamıştım geçen sene ancak bazı sağlık sorunlarından dolayı bırakmak zorunda kaldım.Isınmadan çalışmanın zararlarını çekiyoruz şimdi. Ben de yeniden evde çalışmayı düşünüyorum.Bu programa uygun aletlerin çoğu elimde var.1.84 boy ve 92 kiloyum.Kardiyo ağırlıklı ve bu programla beraber çalışacağım.