Evde yapılabilecek en iyi abs workout

Genetik, kisisel ozellikler, beslenme, amac, hedef. vucut tipi :) bilmem anlatabiliyor muyum? kimse bu sorunun cevabini veremez.

Bence p90x karın antremanı 17 dklık çok güzel.Ve bir tane varmış 25 dklık MMA oyuncularından biri vardı Rush Fit mi ne öyle birşey açmıştı onun karın programı olarak videolu yayınladığı videoyuda met etmişlerdi.

P90x bildigin insani oldurmek amacli bisey :) 17 dk ama ben hayatimda bukadar terledigimi hatirlamiyorum biraz daha geliştirince kendimi onadevam etcem

Benide yoruyor ya hatta ilk başladığımda bazı hareketlerini 20 saniyesini yapmıyordum :) ters bisiklet hareketi teker teker ayak kaldır indir hareketi ama diğer hareketleri yapabiliyorum ama terlemiş oluyorum yorucu ve güzel bir program hem videoyu açıp izleyerek yaptığımdan güzel oluyor.Geçince alışırsın iyi iyi

Evet insanitysi zormuş.Onuda bulmak lazım :) belden incelttiyse videonun söyle hacı bende yapam :D

Varsa link banada atın oda baya zor ve ekstradan eşya gerekiyo diye biliyorum ama 1 ayda çok iyi sonuç alanlar var oyüzden biran önce başlamak lazım.

Back
Yukarı