Hocam dambıl seti alsam ?Belli bir form yakalarsın, yağ-kas oranın değişir fit olursun ancak kısa süre sonra kas kazanımın duracaktır. 5 kiloluk dambıl birkaç hafta sonra yetmeyecek zaten. Youtube da Marc Dressen isminde bir hoca vardı, onun videolarını izlersen evde spor yapma bakımından sana çok yardımcı olacağına inanıyorum.
Hocam ogrenci adamız 4000 tl nedirIyi yatirim yapilirsa yapilir ben 6 aydır evde yapıyorum spor salonuna göre daha iyi gidiyor. Bir odayı ayırdım 4 bin tl ye yakın para verdim. Abuk subuk istasyonlara para vermeyin bir tane power rack alın yeterince de yanina plaka alın isinizi görür
Hocam aklınızda bi program varmı ?Normalde de yapılır hocamnarfiks + paralel dips barı yeterli bence
Tamam saol hocam.Dips, sınav ve barfiksle gayet iyi vucut yapılıyor hem de epey guc kazaniliyor. Ama bildigim program yok acikcasi. Oncelikle tekrar sayini artırmaya calis ornegin genis tutus barfikste 10 tekrar rahatça cikarmak için çalış bence. Haftada 3 gun yapsan yeter bence
power rack nedir sen zaten evi salona çevirmişsin,o aletler bende olsa bende gitmemIyi yatirim yapilirsa yapilir ben 6 aydır evde yapıyorum spor salonuna göre daha iyi gidiyor. Bir odayı ayırdım 4 bin tl ye yakın para verdim. Abuk subuk istasyonlara para vermeyin bir tane power rack alın yeterince de yanina plaka alın isinizi görür
power rack nedir sen zaten evi salona çevirmişsin,o aletler bende olsa bende gitmem
Set almak da işini görür ama her malzeme eksik kaldığında birşeyler satın almaya başlarsan evin yavaş yavaş salona dönüşmeye başlayacak zatenHocam dambıl seti alsam ?
Bro gordum de bu kadari fazlaizole hareketlere sövenler çalışmayı bilmeyen kişilerdir
barbell curl de izole bir hareket şimdi soruyorum 250 kg deadlift yapmak mı daha büyük bir başarıdır yoksa 60 kg barbell curlu 8 tekrar %100 doğru formda yapmak mı ?
tabiki de 60 kg barbell curl daha büyük başarıdır
ben powerlifter değilim deadlift hareketinide sürekli yapmıyorum buna rağmen en son yaptığımda 210 kg deadlift yaptım üstelik 1.5 ay önce en fazla 160 yapmıştım
yemin ediyorum üzerinde dursam uğraşsam 1 yılda 300 kg deadlift yaparım yani bu hareketlerde ağırlık arttırmak çok kolay asıl mevzu izole hareketlerde ağırlık arttırmak
bench press yaparken tricep kasına binen yük %30 civarıdır,100 kg bench press bile 40 kg ile yapılan skullcrusherın tricepe verdiği zorlamayı vermez
dediğim gibi asıl olay zaten izole hareketlerde ağırlık arttırmaktır deadliftte squatta bench pressde dedemde ağırlık arttırır
egonu başka yerde tatmin et sana fazla gelirim,profiline deadlift bir aştır anlatılmaz yaşanır yazan birinden de daha fazla akılcı bir yorum beklenmezdiBro gordum de bu kadari fazla
Bro bi ara 300 yapip videosunu ategonu başka yerde tatmin et sana fazla gelirim,profiline deadlift bir aştır anlatılmaz yaşanır yazan birinden de daha fazla akılcı bir yorum beklenmezdi
izmir menderes power house gym çalıştığım salon burasıdırBro bi ara 300 yapip videosunu at