koltukaltı kası hareketleri istiyorum ben ya
mesela evde dumbella 4 ayrı pazu hareketi var hepsinimi yapıcaz yoksa bırınımı secıcez?
ben 1.70 civarlarında yaklaşık 53 54 kilo bi bayanım yazın dambıl ile evde çalışmaya başladım ara verdim ama şuan tekrar başlamak istiyorum forumu inceledime kol ve göğüs hareketini yapıyorumda amaa bu sırt için başka bi çalışma şekli yokmu benim böyle asılacağım biyer malesef yok..ayrıca nasıl bi çalışma izlemeliyim ve nasıl yemek yemem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
şu anda bafix aleti olmadıgı için sadece dambılla olan hareketi yapsam nasıl olur acba?
İleri seviyedeki vücutçularda kanatlar hep dışarıya doğru belirgin bi kavis alıyor.Bu heralde teres majorden dolayı oluyor diye düşnüyorum..Ben böyle olmasını istemiyorumBi de çok ağağıya doğru devam etmiyor genelde vücutçularınki.. Ben obliklerin hemen üstünden başlayıp omuzun altına kadar düze yakın bir şekilde kanatlarım olsun istiyorum.. Böyle bi kanat inşa etmek için hangi hareketleri yapmak lazım ve hangi hareketlerden kaçınmak lazım??
çalışmayı en çok sevdiğim hareketler bunlar fakat hacim olarak diğer kas gruplarına göre daha yavaş ilerlediğini gözlemlemekteyim ...antremanlarımın birinci ayındayım ama farkediliyor ....kanat çok çalışsam overtrain olurum normal çalışsam yavaş gelişiyor ...napmalıyım arkadaşlar bir öneriniz var mı?