Evde sırt (Kanat) çalışma proğramı (Yapılış şekli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 1.70 civarlarında yaklaşık 53 54 kilo bi bayanım yazın dambıl ile evde çalışmaya başladım ara verdim ama şuan tekrar başlamak istiyorum forumu inceledime kol ve göğüs hareketini yapıyorumda amaa bu sırt için başka bi çalışma şekli yokmu benim böyle asılacağım biyer malesef yok..ayrıca nasıl bi çalışma izlemeliyim ve nasıl yemek yemem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben 1.70 civarlarında yaklaşık 53 54 kilo bi bayanım yazın dambıl ile evde çalışmaya başladım ara verdim ama şuan tekrar başlamak istiyorum forumu inceledime kol ve göğüs hareketini yapıyorumda amaa bu sırt için başka bi çalışma şekli yokmu benim böyle asılacağım biyer malesef yok..ayrıca nasıl bi çalışma izlemeliyim ve nasıl yemek yemem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-gym-ball-pilates-al-t19297.html

imkanınız yoksa sırt günü pilates yapmanızı öneririm

oki

İleri seviyedeki vücutçularda kanatlar hep dışarıya doğru belirgin bi kavis alıyor.Bu heralde teres majorden dolayı oluyor diye düşnüyorum..Ben böyle olmasını istemiyorum :) Bi de çok ağağıya doğru devam etmiyor genelde vücutçularınki.. Ben obliklerin hemen üstünden başlayıp omuzun altına kadar düze yakın bir şekilde kanatlarım olsun istiyorum.. Böyle bi kanat inşa etmek için hangi hareketleri yapmak lazım ve hangi hareketlerden kaçınmak lazım??

Demiş olduğun kanat şekli hemen hemen her boksör ve güreşçide var?

çalışmayı en çok sevdiğim hareketler bunlar fakat hacim olarak diğer kas gruplarına göre daha yavaş ilerlediğini gözlemlemekteyim ...antremanlarımın birinci ayındayım ama farkediliyor ....kanat çok çalışsam overtrain olurum normal çalışsam yavaş gelişiyor ...napmalıyım arkadaşlar bir öneriniz var mı?

.....

çalışmayı en çok sevdiğim hareketler bunlar fakat hacim olarak diğer kas gruplarına göre daha yavaş ilerlediğini gözlemlemekteyim ...antremanlarımın birinci ayındayım ama farkediliyor ....kanat çok çalışsam overtrain olurum normal çalışsam yavaş gelişiyor ...napmalıyım arkadaşlar bir öneriniz var mı?

bu senin nasıl vücut istedine bağlı yavaş ve sıkı calısırsan kaslar büyür ama sık sık calısırsan kaslar büyümes sıkılaşır. mesela ben haftada 3 kez kanat calıştımı hatırlıyorum bu istege bagli, sık sık calıstıgın vucutta şekil daha cok olusur benim gorüslerim bunlar

emeğiniz için çok teşekkürler flexor. resimli anlatım gerçekten süper olmuş. ben göğüsü aşağıya yaymayı nasıl yapacağımızı merak ediyorum hangi hareketle yapabiliriz onu? yapım gereği göğüs kaslarım küçük olduğundan,şiş olmasına rağmen pek geniş durmuyor...

Bu güzel çalışmanız için teşekkürler.

Ben kiracı olduğumdan dolayı duvarı delme konusuna pek sıcak bakmıyorum. Koltuk çözümünün ise tehlikeli olduğunu söylemişsiniz. O zaman iki yol çıkıyor karşıma.

1. Kapı arasına konan barfiks barı almak. Ancak bu konuda endişeliyim çünkü kapı yeterince geniş değil ve o hareketleri yapamayağımdan endişe ediyorum.

2. Ev sahibiyle konuşup izin istemek :)

2. yoldan önce uygulayabileceğim herhangi bir çözüm var mı ?

Back
Yukarı