Evde nasıl çalışılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler ben yaklaşık 4-5 aydır fitness yapıyorum ve vücut baya gelişti belli oluyor ama suan yaş 18 olduğu için sınav maratonu benim vaktim nakit demek yani spora gittiğim yer uzak gidip gelmem sporumu yapmam 3-4 saati alıyor acaba evde nasıl ne hareketler ile yapabilirim göğüs kanat vs böyle alet isteyen hareketleri acaba evde çalışan yada bilen varmı öneride bulunursa sevinirim suan 2 tane 15*2 dambul var z barda alırsam pek eksik kalmıyor gibi diyecem ama tabi spor salonuun yerini tutmaz önerilerinizi bekliyorum :)

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads...bell-ile-çalışma-proğramı-yapılış-Şekli.8554/

Arama Kelimeleri : Evde Body

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı