Evde Kendi İmkanlarınla Vücut Geliştirme Programı ?

Öncelikle;

Kilo:52
Boy:1.69

Biraz zayıfım, kas yapark kilo alabilirsem çok güzel olur.Hafta içi sabah 7'den öğlen 14 arası okul olduğu için doluyum diğer saatler boşum.Hafta sonları full boşum programı ona göre yazarsanız sevinirim.

Elimdeki malzemeler ise şunlar ;

Atlama İpi
ip-400x400.jpg

2 Tane 5kg'lık Dumbell
Delta-Ravel-Plastik-Dumbell-Agirlik-Seti-5-kg__54272165_2.jpg

El Yayı

Delta-S%C3%BCnger-Kapl%C4%B1-%C3%87elik-El-Yay%C4%B1-%28-2-Adet%29---DS-580-0077-70301-1-product.jpg

Diğer yay

PRATIK-EGZERSIZ-ALETI-BUK-BUK-YAY-APARATLI__39815017_0.jpg

Ve de bu yaydan var

SELEX-MARKA-5-039-LI-PLASTIK-SAPLI-METAL-GOGUS-YAYI__31505471_1.jpg

Birde protein tozu almayı düşünüyorum malum çok zayıfım evde çalışmayla dozu yüksek olmadıkça protein tozunun zararı olurmu ?

Birde bana göre bir yemek programı yazarsanız çok sevinirim protein ağırlıklı kilo almak için vs. Sabahları yumurta yiyebilirim öğlen ise nuget akşamları yine yumurta mantar gibi.

protein tozu kilo aldirir ama kullandigin miktarin karsiligini veren bir antreman yaparsan kaslarin cabuk gelisir kaliplanirsin yoksa yaglanirsin diye biliyorum bence fitness a gitmeden kullanma protein tozu bileninden canlidestek al derim

protein tozu kilo aldirir ama kullandigin miktarin karsiligini veren bir antreman yaparsan kaslarin cabuk gelisir kaliplanirsin yoksa yaglanirsin diye biliyorum bence fitness a gitmeden kullanma protein tozu bileninden canlidestek al derim

Yanlis biliyorsun, protein tozu kilo filan aldirmaz. Toplam kalorin kullandigindan fazla olursa kilo alirsin. Hacim filanda yaptirmaz.Alti ustu protein eksigini giderir. Cok okumak lazim cok sevgili uyeler.

Bilgili kişilerden biri link atarak veya başka türlü yardım edemezmi ? SAbah 30 tane şundan akşam 20 tane şundan vs. ??

Back
Yukarı