DoganKayhan
Üye
Evde kas çalışmaya başlayacam kaçar kiloluk dumbell lar alıyım hangi hareketleri yapıyım allah rızası için yardım edin yeni başlayacam
Tavsiyen için teşekkür ederim ayarlanabilir ağırlıklı döküm ağırlık alacam 2 kısa 1 uzun bar almayı düşünüyorum uygunmudur ?[DOUBLEPOST=1404990022][/DOUBLEPOST]plastik dumbell yerine ağırlığı ayarlanabilir dumbell setlerinden almanı öneririm. Hareketler için ise forumdaki yeni başlayanlar bölümüne bakabilirsin. Bir de yeni başlayacaksan haftanın 4 günü çalış, bu 4 günde de komple tüm vücudu çalış hafif antrenmanlar ile.
elbet öyledir spor salonunun yerini tutmaz ama sınava çalışacam bu sene salona gitme imkaanım biraz düşük o yüzden seneye hazirana kadar evde çalışıp sonra üstüne salonla devam etmeyi düşünüyorumEvde yapınca spor salonundakinin %30 unu anca görürsün,alacağın dumbbell dökümse,bench niyetine kullanabileceğin birşeyler varsa gene temel oluşturabilirsin ama kesinlikle spor salonuna gitmeni tavsiye ediyorum
1.87 boyundayım 67 kiloyumEvde bi yere kadar gidiyor 2 dumbell ile bende evde 1 ay geçirdim sonra salona geçtim genede hamlığı atmak bi kaç hareketi yapılışını öğrenmek diyete ayak uydurmaya başlamak için ev 1-2 ay güzel olabilir 2 dumbell ile ne kadar gelişirsin bilemem ama eve ilerde biraz daha malzeme alarak halter bench press sehpası felan daha eklersen salon sorunun hemen hemen çözülmüş olur kiloluysan işin daha zorlaşıyo ya dışarı çıkıp koşucaksın ya eve bisiklet felan alıcaksın yada evde yapılan insanity workout gibi cardio programları yapıcaksın beslenme zaten en önemlisi forumda bulabilirsin bir çok evde çalışanların günlükleri var kimi zayıflamak kimi hacim ama söyleyebileceğim tek şey 2 dumbell ile hem sıkıcı olur hemde gelişmen %30lara düşer beslenme çok iyi dersek %50 :/
Evde yapınca spor salonundakinin %30 unu anca görürsün,alacağın dumbbell dökümse,bench niyetine kullanabileceğin birşeyler varsa gene temel oluşturabilirsin ama kesinlikle spor salonuna gitmeni tavsiye ediyorum