Evde Fitness İçin Hangi Ağırlık Setini Önerirsiniz

Esa7

Üye
Arkadaşlar işlerin yoğunluğu ve gym'nin uzak oluşu nedeniyle eve normal bir ağırlık takımı alayım diyorum.Kaliteli uygun fiyata bildiğiniz varmı barlarıyla beraber dökümleri dökülmeyen.

big_86534418963.jpg

bunu öneriyorlar.189 TL .Bir barı var ve normal dumbeller .ne dersiniz.ağırlıkları biraz garip geldi ama.Sizlerinde vardır bildikleri.Yorumları bekliyorum

Son düzenleme:
Kapıya asılan barfiks demirlerinden de alabilirsin, bence en faydalısı o. Bir de iki tane 7,5 kg lık dumbell da faydalı olur. Resimde kaç kilo olduğu belli olmuyor.

Ben 20 kglik döküm set aldım.Yarın da kapı barfiksi ve z-bar alacağım.Bu setin z-barlısı var mı ?

var galiba gittigitoyrdan bakabilirsin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:54 ----------

Kapıya asılan barfiks demirlerinden de alabilirsin, bence en faydalısı o. Bir de iki tane 7,5 kg lık dumbell da faydalı olur. Resimde kaç kilo olduğu belli olmuyor.

Garip dediğim ağırlıkların az olması.

6 tane 2,5 kg

4 tane 5 kg

6 tane 1 kg

bench yaparken çok hafif gelir.toplam 45 kilo .Üstüne ilave ağırlık almam gerkecek.2 tane 20 kg almayı düşünüyorum ozaman toparlar.Yanlız bu demir döküm ağırlıklar neden bu kadar pahalı? 20 kg bir demir halka ağırlık 60 TL civarı,bu anormal değilmi sizce?

Önerebileceğiniz yer varmı ucuza 2 tane 20 kg ağırlık almak istiyorum ek olarak,yeterli gelmez bu ağırlıklar.

170 TL bu set bence gayet hoş yanlız sadece ağırlıkları az,ilave almamız gerekecek.Kapılara sıkıştırılan bi barifks aleti ve z bar ile baya iyi duruma gelinir evde.

Son düzenleme:
evde çalışcaksan döküm plaka değil vinly kaplı ağırlıklar önerırım arada baya bir fark var fiyat olarak

sonucta agırlık agırlıktır

Arkadaşlar işlerin yoğunluğu ve gym'nin uzak oluşu nedeniyle eve normal bir ağırlık takımı alayım diyorum.Kaliteli uygun fiyata bildiğiniz varmı barlarıyla beraber dökümleri dökülmeyen.

big_86534418963.jpg

bunu öneriyorlar.189 TL .Bir barı var ve normal dumbeller .ne dersiniz.ağırlıkları biraz garip geldi ama.Sizlerinde vardır bildikleri.Yorumları bekliyorum
tutma yerleri demir olmasın dikkat et, eli nasır yapar eldiven de rahatsız ediyor, barın tutma yeri kauçuk kaplı olanları tercih et gerçi fiyat artıyor ama ömürlük kullanıcaksın

Kod:

tutma yerleri demir olmasın dikkat et, eli nasır yapar eldiven de rahatsız ediyor, barın tutma yeri kauçuk kaplı olanları tercih et gerçi fiyat artıyor ama ömürlük kullanıcaksın

Kod:

bunu pek umursamam.zaten eldivenle çalışmayı seviyorum.yıllarcada solanda hem demirdi tutma yerleri hiç plastik görmedim.bu teferruat benim için.

Döküm 50 kg set aldım ben, yanında ez bar ve kapı barfıksı. her turlu işimi goruyorum sadece gogus calısamıyorum pek sehpadan dolayı onuda yakında halledıcem

Back
Yukarı