evde devam edebilirim değil mi sonuçta her şey beslenme değil mi ?

arkadaşlar ben 7 ay kadar vücut geliştirme sporu ile uğraştım yada fıtness desek daha doğru olabilir amacım vücudumu fit bir hale getirmek ti bunu da başardığımı düşünüyorum vücut yağ oranımı 24 lerden 14 lere çektim bu yağ düşmesine rağmen kol ölcümü 27-28 lerden 33-34 lere yükselttim ancak son 1-1.5 aydır salonu bırakmıs durumdayım amacım biraz vücudumu dinlendirmekti , ben artık bu yolda daha güçlenmek ve biraz daha ölçü elde etmek istiyorum bunu spor salonuna gitmeden başarmam mümkün-müdür barfiks barım var ayrıca şu an tv de sürekli rekramları olan bir spor aletı var lastıklı ısım vermek ıstemıyorum sorun olabılır ondan sipariş ettim , demek istediğim şudur ki salona gitmeden de düzenli beslenme ile bu iş mümkünmüdür ? disiplin konusunda sorunum yok zaten bu işi artık tarz haline getirdim , getirmeye çalışıyorum . :)

Bence sadece barfiks barı ve o aletle olacak iş değil en azından bi sehpan ayarlanır ağırlıklı dumbelların uzun barın falan olması lazım o lastikli aletinde pek işe yarayacağını sanmıyorum bu kendi fikrim daha bilgili olan arkadaşlar bilgilendirebilir.

Bir çift arttırılabilir dumbell bir sehpa ve disiplin ile salonda yapabileceğin herşeyi yapabilirsin

Bu ara bende evde çalışıyorum çok fazla egzersiz çeşidi var dummbell ile yapılabilecek ve bir de sehpan varsa elbetteki ölçü alman kaçınılmaz, başarılar.

Evde tabiki azimliyseniz gelişme kaydedersiniz. Fakat spor salonlarındaki okadar alet boşuna değil farklı işlev amaçları var her birinin. Dumble parçalamaya barlar ise hacme yönelik çalışmaya uygun mesela. Bu işi ilerletmek istiyorsanız ya spor salonuna gitmek şart yada o ekipmana sahip olmak. Tabiki benim amacım fit olmak diyorsanız ev yeterli. Iyi çalışmalar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sahsen gelisim yaparsin ama o lastigin hic bi ise yaramicagini dusunuyorum agirlik seti alip sehpayi bile evdeki esyalardan bi sekilde ayarliyabilirsin iyi gelisim elde edersin mesela ben evde calisiyorum dedigim sekilde uye fotograflsri bolumunden bakabilirsin

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum :) anlam veremediğim konu şu aslında lastiğin dumbell ın yerını tutamayacağı savunan arkadaşlar var bense bunların bir farkının olmadığı düşünüyorum sonuçta amacımız kası zorlamak ( çalıştırmak) bu sayede üzerinde yırtıklar oluşturmak değilmidir ? ağırlık konusunu gelırsek lastik sisteminde lastiğin gerginliği arttırıp - azaltabileceğimiz bölüm var bu sayede şiddeti arttırabilirim

kas zorlanma sonucunda yırtılmaz mı ? ve bunu barfiks ve lastik ile sağlayamazmısın ha dumbell kaldılmışsın ha lastiği belirli bir seviyeye germişsin benim mantığımda aynı sonuca varıyor

Aynı değil işte bu kadar sporcu var evde çalışmayla oldunumu sanıyosun :Dddd

kas zorlanma sonucunda yırtılmaz mı ? ve bunu barfiks ve lastik ile sağlayamazmısın ha dumbell kaldılmışsın ha lastiği belirli bir seviyeye germişsin benim mantığımda aynı sonuca varıyor
Aynı değil işte bu kadar sporcu var evde çalışmayla oldunumu sanıyosun :Dddd

Evde agirlikla filan spor salonu kadar olmasada olurda o lastik bence gereksiz diye dusunuyorum

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teamurat savunmanı anlıyorumda bana gerekli sebep sun kardeşim bak ben açıklama yapıyorum sana mantıklı gelmiyormu bana desen ki şu sebepten dolayı anlayacam ama sen sebep sunmuyosun :)

teamurat savunmanı anlıyorumda bana gerekli sebep sun kardeşim bak ben açıklama yapıyorum sana mantıklı gelmiyormu bana desen ki şu sebepten dolayı anlayacam ama sen sebep sunmuyosun :)
O şekilde gelişirsin ama çok az olur hem gücün artıcak bi süre sonra vücut alışıcak sen öyke bi sorunsoruyosun ki yani bu işin temek felsefesi spor salonudur yani pek bişe demeye gerek yok

Lastiği istediğin gibi çekemezsin hareketler nizami olmaz ne kadar zorlasada dambell yada diğer ağırlıkların vereceği etkiyi vermez reklamda tamamen kandırmacaya yönelik şeyler söylüyorlar mesela diyorki 2 haftada six packlerinizi çıkarın yahu mümkünmü böyle birşey 4 aydır salonda sağlam şekilde antrenman yapıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum göbeğimi erittim ve ancak karın kasılarım azda olsa görünmeye başladı yani adam diyorki 2 haftada six pack çıkarıcaksınız adam beslenmesine dikkat etmezse vücüdü %20 lerdeyse nasıl 2 haftada karın kasını görünür hale getirsin yağları eritse bile 2 haftada nasıl o reklamlardaki adamlar gibi karın kası yapıcak bence reklamın abartısına kanma o alet yerine uzun bar 2 adet kısa bar ağırlıklar ve bide güzel bir sehpa al.

tabiki de onlara inanıpta almadım :) 2 haftada vücut yağımın yüzde 5-6 düşmeyeceğini bende biliyorum okadar cahil değilim :D , ben ne diyorum senın verdıgın cevaba bak aklındakılerı yazmıssın resmen. nizami konusunda uyardığın içinde sağol, ayrıca 2 bar la bir sehpa ile bunun parası aynı değil biliyorsun .

Çok lafa gerek yok ya spor salonu bu işin temeli sen evde kendin takıl ozaman ne diyelim daha

O
tabiki de onlara inanıpta almadım :) 2 haftada vücut yağımın yüzde 5-6 düşmeyeceğini bende biliyorum okadar cahil değilim :D , ben ne diyorum senın verdıgın cevaba bak aklındakılerı yazmıssın resmen. nizami konusunda uyardığın içinde sağol, ayrıca 2 bar la bir sehpa ile bunun parası aynı değil biliyorsun .

Ortalama 500 tl ye yakın paran gider ama ömür boyu kullanabilirsin bilmiyorum bende 5 - 10 yıllık fitness geçmişine sahip birisi değilim ama bu işe girdim gireli en az günde 3 saatimi araştırıp bilgi edinmeyle geçiyorum kendi nacizane fikrimi söyledim ister lastikli aletle çalış istersen dumbell halterle sonuçta kendi bileceğin iş hernedar bana olacakmış gibi gelmesede inşallah o aletle başarılı olursun.

Back
Yukarı