Evde body yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lighta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lighta

Üye
Merhaba evde body yapmak istiyorum . Çeşitli yerlerde spor üyeliklerim var ancak zamanım olmadığı için yapamıyorum onun yerine evde bar sehpa vs alarak yapmayı planlıyorum .
Bilgi edinmek istediğim konular.

1. Çok amaçlı bir sehpa olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum böyle bir sehpa almam doğru mudur ?
2. Bütün barlar aynı standart ölçülerde midir . Çapı genişliği .

Link vermek yasak değilse linkleri atarsanız çok sevinirim.

Hepsini yavaş yavaş bütçem olduğunca toplamayı planlıyorum .
İlaç kullanmayı şu anlık düşünmüyorum.

Not: Zamanım neden yok çünkü işe gidiyorum yoruluyorum yol sorun oluyor. Ayrıca hafta sonları yüzmeye gidiyorum boş zaman bulunca hafta içi de gidiyorum bir zararı olur mu . Teşekkürler.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum . İyi sporlar .

Olimpik barlar haricindeki barlar standart ölçüdedir 2.54 cm çapındadır.Eğer farklıysa mutlaka belirtir.

Benim kendime evimde mini bir spor odası oluşturdum gayet memnunum.

uzun barım kısa barım z barım var yeterli ağırlık plakam var.

Şu sehpayı almıştım
Ravel Muscle Trainer Deluxe Ağırlık Sehpası - BNC 500

Ve demircide kendime buna benzer bir rack yaptırdım gayet sağlam oldu
PS 2200 SQUAT RACK

Olimpik barlar haricindeki barlar standart ölçüdedir 2.54 cm çapındadır.Eğer farklıysa mutlaka belirtir.

Şu sehpayı almıştım

PS 2200 SQUAT RACK

Oneri ve yardiminiz icin tesekkurler eve gidince detayli bir sekilde bakicam tesekkurler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:16 ----------

ilaçtan kastın nedir acaba?

Gece yazdimda yorgundum biraz saglikli cumleler kuramadim :D

Şu sehpayı almıştım

PS 2200 SQUAT RACK

bench press yapabileceğim iyi bir sehpa önerir misiniz ?

kendine bir tanede çalışma istasyonu al protech 4900 home gym den al 380 tl ye var bende sipariş ettim 2 güne gelicek görüntüsü ve işlevleri çok fazla squat dışındaki bütün hareketleri yapabiliryorsun ki ben onunda formülünü buldum gelince deniycem

kendine bir tanede çalışma istasyonu al protech 4900 home gym den al 380 tl ye var bende sipariş ettim 2 güne gelicek görüntüsü ve işlevleri çok fazla squat dışındaki bütün hareketleri yapabiliryorsun ki ben onunda formülünü buldum gelince deniycem

yalnız bunda bench yok sehpa bana yeter odam küçük yazdan sonra üni falan ihtiyacım kalmayacak gibi sağlam bir sehpa lazım sadece :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13.04.13 00:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12.04.13 23:50 ----------

150 cm 120 cm 180 vs barlar var hangilerini almalıyım ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
İzmir'de spotcuda kilosu ucuzdan ağırlık alabiliyorum senin orda demircilere git , spotculara git spor eşyası yapan tarz biyer varsa , ilk hedefin 50kgden fazla ağırlık seti almak halter barı-dumbell barı yaptır ordan daha ucuza geliyor yaptırırken ölçü al olimpik boyutunda yaptır demirden çok çok ucuza geliyor yani şöyle söylim 25 kg dumbell setini adamlar 75-85 tl arası satıyor :D ama krom sen demir alıyorsun 80 tlye 70 kg barlar dahil.Bide sehpa işini pek bilmiyorum , ama bi bench , üst göğüs hareketi yapabilecek sehpa olmalı.

İzmir'de spotcuda kilosu ucuzdan ağırlık alabiliyorum senin orda demircilere git , spotculara git spor eşyası yapan tarz biyer varsa , ilk hedefin 50kgden fazla ağırlık seti almak halter barı-dumbell barı yaptır ordan daha ucuza geliyor yaptırırken ölçü al olimpik boyutunda yaptır demirden çok çok ucuza geliyor yani şöyle söylim 25 kg dumbell setini adamlar 75-85 tl arası satıyor :D ama krom sen demir alıyorsun 80 tlye 70 kg barlar dahil.Bide sehpa işini pek bilmiyorum , ama bi bench , üst göğüs hareketi yapabilecek sehpa olmalı.

Biraz karışık değil mi bizim buralarda demircide yok 2.el falan mı alsam karar veremedim

Back
Yukarı