Evde ağırlıksız üst göğüs çalışma..

Şnav hareketini yaparken ayağınızı çok yüksek bir yere koyun.. Elinizi yine yere koyun ama diziniz ve ya başka herhangi bi yeriniz bir yerden destek almasn. Sonra o halde şnav çekin.. Zaten çene yere yakın pozisyona gelio ve üst göğüsler sızlıo.. İçinizde bu hareketi bilen var mı ? Sağlıklı mıdır ve ya işe yarar mı.. ? Ama düzgün yapılırsa çok kolay olduğunu söyleyemem..

bu şekilde sarkmaya ya da aşırı şişmeye baslayan göğüslere de sekil verilebilir mi acaba?

Ya çoğu zayıf kişinin sorunudur o üstteki kemiklerin gözkmesi.. Bunu engellemenin en güzel yollarından biri bu hareket.. tabi düzenli yapılırsa... :)

sadece üst göğüs değildir bunun sebebi,ön omuz çalışmazsan istediğin kadar üst ğöğüs çalış o boşluğu dolduramazsın

öncelikle incline push ups dediginiz hareketin adı decline push upstır..bunu duruş şeklinizden de anlayabilirsiniz..incline push upsta ellerinizi bir bench sehpasına koyarsınız, decline push ups ta ise, ellerinizi yere koyar ve ayaklarınızı bir bench sehpasına uzatırsınız..

decline push ups ve incline push ups hareketlerinin ikiside bir arada yapılırsa alınan verim cok yüksek olabilir..her zaman derim, push ups ların amacı tam olarak hacim değildir, daha cok hacim için bir katalizör görevi görürler..

üst göğüsü daha iyi çalıştırmak istiyorsanız, decline push ups hareketinde ayaklarınızı daha yüksek bir bench sehpasına koymaya çalışın, daha iyi sonuc alırsınız..gerilimin yüksek olması için hızlı değil de, yavaş yapılması daha uygun olan bir hareket.

ben decline push ups hareketini aylardır yapıyorum ama belli bi yükseklik söz konusu mu ? benim alt göğüsüm aşırı şişik üst göğüsüm neredeyse 0 diyebilirim önden bakınca pek farkedilmiyo ama yandan bakınca bigarip duruyo üst boş alt dolu baya sert vegergin olmasına karşın sarkmış gibi görünüyor. sebebi nedir ?

Back
Yukarı