Evde 1 ayda karın kası yapmak + gögüs omuz arka kol kasları videolu anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ice
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benzer çalışmaların linkleri forumda mevcut ancak ciddi alt yapı olmadan karın kası zor

Yanlış bir düşünce, karın kası yapmak zor değildir, önemli olan o kasların gözükmesini sağlayacak olan beslenme şeklidir.
Karın kası insan vücudunda en çok çalışan ve en işlevsel kas grubudur. Oturmak, kalkmak, uzanmak, yürümek.. bir çok hareketde bu kas grubu çalışır. Düzenli bir beslenme var ise 1 ay gibi bir sürede görünür hale getirmeniz mümkündür.

Yanlış bir düşünce, karın kası yapmak zor değildir, önemli olan o kasların gözükmesini sağlayacak olan beslenme şeklidir.
Karın kası insan vücudunda en çok çalışan ve en işlevsel kas grubudur. Oturmak, kalkmak, uzanmak, yürümek.. bir çok hareketde bu kas grubu çalışır. Düzenli bir beslenme var ise 1 ay gibi bir sürede görünür hale getirmeniz mümkündür.

Sanirim yapmak ve ortaya cikarmak arasinda kavram kargasasi var.

Bence eger yag orani uygunsa bir ayda var olan beslenmeye ve cardio ya dikakt edilerek ortaya cikarilir.

Yapmak ( hacim katmak) ise o kadar kolay bir is degildir. Diger kaslar gibi sabir gerektiren bir surectir.

Merhaba konuyu hortlatmış olacağım ama ben kas çalışmaya yeni başladım. İdeal bir beslenme olarak ney önerebilirsiniz? Her öğün için belli bir liste yapabilir misiniz?

Back
Yukarı