Biliyorsunuz kış geliyor bende body ye başlıcam 250 tl para biriktirdim bunlarla ağırlık malzemeleri filan alıcam ve sporuma evde devam edicem. Aslında gidebilceğim salon var ama normalden aşırı terlediğim için ordan bide eve gelmek beni hasta eder. Geçen kış yaşamıştım bunları şimdi evimde devam etmek istiyorum hem daha rahat ederim neyse alıcağım malzemeler şunlar:
Döküm plaka dumbell (20 kg veya 30kg luk ağırlık alıcam yanında)
Boş sehpa (bench sehpası değil onlar çok pahalı zaten)
Kapı barfiksi
Bunların yanında halter alıp almamayı çok düşündüm eski hocama danıştım gerek yok dedi. Şimdi zaten alıcağım sehpa bench sehpası değil. O yüzden halter alsamda bench press hareketini düzgün yapamıcam. Hareketi yaptıktan sonra halteri asabilceğim yer olmucak. Buda performansımı kötü etkiler. Sizce ev için bunlar uygunmudur. Daha önce 3-4 ay gittim salona temelleri biliyorum.
Döküm plaka dumbell (20 kg veya 30kg luk ağırlık alıcam yanında)
Boş sehpa (bench sehpası değil onlar çok pahalı zaten)
Kapı barfiksi
Bunların yanında halter alıp almamayı çok düşündüm eski hocama danıştım gerek yok dedi. Şimdi zaten alıcağım sehpa bench sehpası değil. O yüzden halter alsamda bench press hareketini düzgün yapamıcam. Hareketi yaptıktan sonra halteri asabilceğim yer olmucak. Buda performansımı kötü etkiler. Sizce ev için bunlar uygunmudur. Daha önce 3-4 ay gittim salona temelleri biliyorum.