evde çalışıyordum salona gidiyimmi?

ahmet199

Yeni Üye
arkadaslar evde güzel bir programım var 8 büyük kas 6 küçük kas ayrıyetten boyun parmak egzersizleri yapıorum ve cardio yapıorum diyorum ki bodye gidiyimmi orda aletler filan var evdeki çalısmamlamı daha çok kas yaparım body salonundamı daha cok kas yaparım

2 dumbell 2 makas 1 ip ve barfiks mekik bacak kası çalışabilecegim alanlar var

sizce gidiyimmi body salonuna yoksa evde devammı

salonda çalışmak daha avantajlıdır, evde çalışmak salona göre çok kısır kalır, imkânın varsa salona git

salonda pek çok makine ve ağırlık ekipmanıyla antrenman yapma olanakları var, devamlı gitmesen bile o havayı solumanda fayda var, evde de çalışılabilir ancak salonla bir tutamayız, tabi eve çalışma istasyonları vb. alınmadığı sürece

benim tek eksiklerim makineler bide benim program mesela omuz çalısırken arka ön yan omuz filan karısık bodye gittigimde program bozulacak hoca bana güzel böle bütün kasları eşit çalıstıracak program yaparmı ki uzun sureli mesela bacak calısırken arka ön kalca kaslarını eşit calıstıracak hareketler gibi

mutlaka salondaki antrenör program yazar, ancak salonun imkânları ve antrenörün ne kadar donanımlı olduğu konusunu iyi araştırmalısınız

arkadaslarla gidicez 1 arkadasım onceden gitmiş aletler varmış hocada 1.ligi filan varmıs gordum zaten hocayı belli :D

arkadaşınızla birlikte gitmeniz daha avantajlı, birbirinize yardımcı olursunuz, başarılar

Salona gitme imkanın varsa hiç durma. Hem salonda hocalar veya bu sporu uzun zamandır yapan kişilerden görüş alma imkanın olur. Ayrıca salondaki rekabet ortamıda cabası :)

Back
Yukarı