Eti antrenman öncesimi yoksa sonrasımı yemeliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
1 2 aylık sıkı bi diyet yapıyorum kilo verdikten sonra protein e abanıcam ama merak ettigim konu var antrenman öncesi 100 gram tavuk yesem sonrasında 100 gram lor yada çökelek yesem olurmu toplamda 50 60 protein yapıyor önce ve sonra günlük 150 protein alıcam bunun 75 i ni etten kaşılacam karbonhidrat olarak 300 civarı alıcam gün içinde aldıgım süt ürünleriyle flan 2500 kaloriyi buluyor hergün 200 artıya giricem kısacası her ay 1 kilo kazanıcam tahmini bunun 500 600 gram ı kas olur

ben antrenmandan harim saat once haslanmis tavuk antrenmandan yarim saat sonrada ton balikli salata yiyorum

Ben tavuk etini antrenman öncesi sonrasında hızlı karışsın diye lor peyniri yemeyi planlıyorum işe yararmı acaba herşeyi nizami tam oldugu şekilde yapmak istiyorum

uote="Lionss, post: 833470, member: 119510"]Ben tavuk etini antrenman öncesi sonrasında hızlı karışsın diye lor peyniri yemeyi planlıyorum işe yararmı acaba herşeyi nizami tam oldugu şekilde yapmak istiyorum[/quote]
valla onu tam bilmiyorum ama lor u yatarken ye casain niyetine

Ben lor da whey var diye biliyorum beyaz peynirde ise casein yani yavaş protein var diye bu forumda okumuştum en son bunu :)

bende burda dun okudum casein lor da diye valla yeni basladim yemeye hatta aklima geldi simdi yiyip geliyim bimden aldim dun yarim kilo 3.10 tl kaanlar di markasi galiba

Protein proteindir sıkıntı yok antrenman sonrası öncesi artık ne olursa tüketicem günlük 150 protein 300 karbonhidrat eger bu kaslar şişmezse bidaha elime dumbell dahi almam

ne bileyim kaslar şişmezse bi daha dambıl dahi almam elime dedin fakat bu spor sabır sporudur herşey
hemen olmaz

Bende hemen olacak diye bişey demedim 3 4 ay içinde bi degişiklik olmazsa bidaha ugraşmam kısa zaman gibi gelebilir ama en iyi şekilde antrenmanlarımı yapıcam öncesinde 2 kere sakatlık geçirdim fazla agırlık kaldırmaya ugraşmaktan anlayacagın kaslardaki son güce kadar kullanıyorum

anladım fakat 3 - 4 ayda degişikliği sen farkedersin etrafındakilerin farketmesı için bi 6 ay gerekir en azından :)

Benimde istedigim o amacım ona buna hava atmak degil sadece iyi görüneyim kendim bilsem yeterli etrafımda olnaların gözünü boyamak gibi bi amacım yok :D spor salonu derken arakdaşlarla grup olarak bodruma kurucaz sizce iş görürmü makineler yok sadece serbest agırlıklar dumbell halter kum torbaları bide yerler için puzzel gibi minderler var onlardan alıcaz :D

ben evin bi odasına kurdum ve daha hiç gitmedim spor salonuna :-) tamamen 6 aydır evde çalıştım ve beslenmem daha iyi olsaydı daha da gelişirdim. bende 4 adet kısa bar 1 adet uzun bar 60 kg agırlık bench sehpası barfiks demiri var ama agırlıklar yetmiyor para gecsin elime agırlık alacam :-)

Back
Yukarı