Nathan_Drake
Üye
benim tarifimde her sabah 75 gr lifalif 2 bardak süt ve tat katmak için nesquik çilekli toz bunları blender ile karıştırıp içiyorum zaten tat olarak çilekli süt içiyorsunuz
bende senle sorunum aynı idi kardeşim sorunu şöyle çözebildim şuanda 2 tane ülker yada eti fark etmez 2 tane bisküviyi içine kırıyorum bebek bisküvili daha iyi oluyoHer sabah omlet yumurta ile yediğim yulaftan nefret ediyorum. Her sabah 100 gram yemek zorundayım. Sütle denedim olmadı, yoğurtla denedim olmadı yumurtayla da olmuyor. Çok atınca ekmekten başka bişey yemiyor gibi oluyorum. Harika bir ürün fakat tadı berbat. Tüketimini kolaylaştırmak için önerebileceğiniz birşey var mı? Not: Whey protein kullananlar için forumda Despo bir tarif vermişti.
antrenman öncesinde enerji vermesi için yenmesi dogru mudur ?
makarna pilav gibi yemekleri yapacak zamanın yoksa 1-2 saat önce yenebilir yani antreman öncesi yemek için uygun bir yiyecektir.
arkadaşlar bu lifalifin gramını ölçmek için ne kullanıyorsunuz? kantinlerde satılan kağıt çay bardakları ile 1 bardak yiyorum sabahları, tahminen 70-80 gr diye düşünüyorum.
hassas tartıda ölçen oldu mu?
teşekkür ederim. su bardağı derken şu resimdeki gibi değil mi?Ben hassas tartıda ölçmüştüm, 1 su bardağı yulaf ezmesi 85 gr geliyor.
teşekkür ederim. su bardağı derken şu resimdeki gibi değil mi?
![]()