ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kilo almakta vermekte istemeyen birisi nasil tüketmeli bunu, tüketmesi uygun mu ?
Kilo verip vermemeniz günlük toplam aldığınız kaloriye bağlıdır. Harcadığınızla eşit miktarda kalori alırsanız kilo alıp vermezsiniz. Toplam aldığınız kaloriyi ayarladığınız sürece az da çok da tüketilebilir.

Kilo verip vermemeniz günlük toplam aldığınız kaloriye bağlıdır. Harcadığınızla eşit miktarda kalori alırsanız kilo alıp vermezsiniz. Toplam aldığınız kaloriyi ayarladığınız sürece az da çok da tüketilebilir.

Peki sizce tüketilmeli mi ne gibi faydaları olur, genelde kilo almak isteyenlerin tükettiğini görüyorum da çünkü

Peki sizce tüketilmeli mi ne gibi faydaları olur, genelde kilo almak isteyenlerin tükettiğini görüyorum da çünkü
Karbonhidrat belirli bir miktar düşürüldüğünde kilo veriliyorsa, biraz daha yükseltildiğinde kilonuzu koruyacaksınızdır. Ben özellikle lif içermesinden dolayı tercih ediyorum sindirim sistemine faydalı olur.

Ben 2 paket yulaf ezmesi, 1 paket kuru meyveli müsli aldım. İçerisine 2 paket (70 gr) bitter çikolata rendeledim ve 100er gram civarında tuzsuz fıstık, fındık, kaju, baden, leblebi, kuru üzüm, kuş üzümünü kırıp içerisine boşalttım. Yulaftan daha çok kuruyemişin tatları geliyor ve yenmesi keyifli oluyor. Yoğurt, sütle tüketiyorum bazen de pilavın üzerine serpiştiriyorum biraz. Biraz tok tutuyor fakat kilo almak istediğim için yine de yediklerimi azaltmadım.

kardeşler yiyeceğiniz kadar yoğurda 1 yemek kaşığı protein tozu yoksa çikolatalı yada kremalı puding koyun iyice karıştırın sonradan yiyebileveğiniz kadar yulaf ezmesini döküp yiyin çok güzel oluyo afiyet olsun :)))

150-200 gr yulaf ezmesinin içine biraz tatlandırsın diye 1 kaşık toz şekeri iyice yayıp ondan sonra süt ekliyorum tadı çok kötü olmuyor yağlanmaktan bi korkum yok zaten kilo almaya çalışıyorum ama sizce bi zararı olurmu 1 tatlı kaşığı toz şekerin ?

Hakkıyla idmanını yapabiliyorsan neden olmasın !

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

beyler bişey sorucam. aktarlarda satılan yulafdan aldım. tadı felan garipdi. sertdi.. ve içinde çer çöp vardı. aynı şey değilmi acaba boşamı kullanıyorum ?

Bende kilo almak için yulaf ezmesinden yardım almaya çalışanlardanım.Fakat merak ettiğim bi kaç konu var.Süt ve kuru üzümle karıştırıp yemeyi düşünüyorum.Fakat ne zaman yemem gerek bunu ? Yani sabah kalkıp kahvaltıımı yaptım diyelim.Kahvaltının üstünemi yemeliğim ? Yoksa öğlen öğünümde idmandan 2 saat önce mi tüketmeliyim ?

Ben sabah kalkınca yiyorum, 1 saat sonrada kahvaltı yapıyorum. Öğle yemeğine kadar tok ve enerjik tutuyor insanı.

sabah kahvaltılarımda vazgeçilmez ürünüm :) süt ve kuru üzüm ile hem hazım ve metoblzma hızını etkiliyor hemde kaliteli karbonhidrat ve protein yağın az olmasıda mükemmel daha ne isteyebilirim ki :) eğer ağzınız yapış yapış oluyosa 5 10 dk kapta sütün içinde bekletin saten çiğnemeye bile gerek kalmıyo nerdeyse :)

Ben daha hiç denemedım ama deneyecegım body'e baslayacagım.

<<<- bu videoda cok iyi anlatmıs bunu deneyecegım sızce tadı ıyı olurmu?

Back
Yukarı