ATICI
Üye
yulafı haşlayıp biraz ılık oldugunda yoğurda karıstır. kırmızı biber nane ile mantı gibi tadı oluyor![]()
Tuttum bu tarifi yarın ki kahvaltıda deneyeceğim teşekkürler

yulafı haşlayıp biraz ılık oldugunda yoğurda karıstır. kırmızı biber nane ile mantı gibi tadı oluyor![]()
Valla ben bunu meyveli sutlerle tuketiyorum gayet güzel oluyor. Hatta simdi yeni bir süt aldım ballı vanilyalı süt onunla karıstırıp yiyecem. Meyveli sutlerde yanına uzum filan eklemeye gerek kalmıyor bence.
Dogalsan nedir abi metal fabrikasi gibiiyi de ETİ 3.95 (500 g) DOĞALSAN 6.75 (400 g)nasıl daha hesaplı almayı düşünüyorsun
![]()
ben beğendim isminiDogalsan nedir abi metal fabrikasi gibi![]()
Eti'nin kuru meyveli yulaf ezmesi de var 400 gr lık yeşil bir pakette. Fiyati da 500 gr lıkla aynı. Onu dene birde.Paketin toplamı 500gr. 100 gr için 5/1 çok geliyor gözüme.Tadı kötü her sabah yiyemiyorum.
Yoğurtlu meyveli denedim yine yiyemiyorum çiğ köfteyle bile denedim acıdan tadını almam diye ama yinede yiyemiyorum.
Besin değerlerine bakıcam şimdi sen yedin mi tadı iyimidir.Eti'nin kuru meyveli yulaf ezmesi de var 400 gr lık yeşil bir pakette. Fiyati da 500 gr lıkla aynı. Onu dene birde.
Sütü ısıt sabah içine 1 yemek kaşığı pekmez koy yada bal. Sonra yulafı kat içine ye.