ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yulafı haşlayıp biraz ılık oldugunda yoğurda karıstır. kırmızı biber nane ile mantı gibi tadı oluyor :D

Tuttum bu tarifi yarın ki kahvaltıda deneyeceğim teşekkürler :)

Valla ben bunu meyveli sutlerle tuketiyorum gayet güzel oluyor. Hatta simdi yeni bir süt aldım ballı vanilyalı süt onunla karıstırıp yiyecem. Meyveli sutlerde yanına uzum filan eklemeye gerek kalmıyor bence.

Yulaf ezmesini mikserde çekip yemenin bir zaarı olur mu sonuçta komplex karbo olarak alıyoruz ve yavaş yavaş emiliminden dolayı toz haline getirirsem daha çabuk emilir ve istediğimiz görevden biraz sapmış olmaz mı ?

Merhaba arkadaşlar ben bu ürünü 1 hafta önce aldım her yolu denedim ama çok kötü yiyemedim daha sonra bunu rondodan geçirip un haline getirdm sonra 1 LT günlük sütün içine yaklaşık 3 - 4 yemek kaşığı kadar koydum üstüne kek yapımında kullanılan çikolata sosları var marketlerde satılıyor yada onun yerine kakao gibi tatlandırıcak birşeyler ekleyin protein tozu gibi oluyor çok güzel tavsiye ederim :)

Eti alacagima ayni belki daha hesapli fiyata KATKİSİZ DOGALSAN YULAF EZMESİ. alirim. 100gr'da;76,5gr karbonhidrat,10,3gr protein var. Daha yuksek oranlarida.[DOUBLEPOST=1386888056][/DOUBLEPOST]Eti alacagima ayni belki daha hesapli fiyata KATKİSİZ DOGALSAN YULAF EZMESİ. alirim. 100gr'da;76,5gr karbonhidrat,10,3gr protein var. Daha yuksek oranlarida.

benim tarifim bu arkadaşlar...

bir su bardagı yulaf+150-200 ml süt-1 yumurta akı-ve muzlu bebek bisküvüsü

sütle yumurtayı robotla karıstırın sonra yulaf ve bisküvünün üstüne dökün ve yiyin tadı mğkkemmel oluyor ve nerdeyse 20 gramdan fazla protein var

Ben başlarda yiyemezdim tiksinirdim her yolu denedim yiyemedim. Sonra zaman ilerledikçe 5-6 yumurta beyazını kaldıran mide bunhda kaldırır dedim süte kattim yedim tadı çok hoşuma gitmişti valla bu ara sütle yiyorum dün evde süt yoktu kuru kuru yedim 125 gr.

Paketin toplamı 500gr. 100 gr için 5/1 çok geliyor gözüme.Tadı kötü her sabah yiyemiyorum.
Yoğurtlu meyveli denedim yine yiyemiyorum çiğ köfteyle bile denedim acıdan tadını almam diye ama yinede yiyemiyorum.

Paketin toplamı 500gr. 100 gr için 5/1 çok geliyor gözüme.Tadı kötü her sabah yiyemiyorum.
Yoğurtlu meyveli denedim yine yiyemiyorum çiğ köfteyle bile denedim acıdan tadını almam diye ama yinede yiyemiyorum.
Eti'nin kuru meyveli yulaf ezmesi de var 400 gr lık yeşil bir pakette. Fiyati da 500 gr lıkla aynı. Onu dene birde.

Sütü ısıt sabah içine 1 yemek kaşığı pekmez koy yada bal. Sonra yulafı kat içine ye.

Ben yedim iyiydi tadı. Değerlerindeki şeker oranı seni yanıltmasın. Kuru meyvelerden gelen şeker o değer. Yulafı yemeye çalış çok kaliteli bir karbonhidrattır. İçinde proteinde yüksek.

bugün alırken fark ettim, Eti'nin yağ oranı da yüksek. Doğalsan'ın yağ oranı daha düşük, Eti'nin meyvelisinde yağ oranı biraz daha yükseliyor yanlış hatırlamıyorsam.

4-5 Kasık yogurt + 3 cay kasıgı bal, karıstır ve üzerine 100gr yulaf, bence gayet net tarif herhangi bi tat sıkıntısı yok rahat yenebiliyor

Back
Yukarı