ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

Konusu 'Marka Marka Besin Değerleri' forumundadır ve gakkos tarafından 31 Ocak 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 495 üye.
  1. ATICI
    Offline

    ATICI Üye

    Katılım:
    28 Aralık 2012
    Mesajlar:
    102
    Beğenileri:
    53
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Ziraat Mühendisi
    Yer:
    Kahramanmaraş
    Tuttum bu tarifi yarın ki kahvaltıda deneyeceğim teşekkürler :)
     
    fgroan bunu beğendi.
  2. MikropSakir
    Offline

    MikropSakir Üye

    Katılım:
    9 Eylül 2013
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Valla ben bunu meyveli sutlerle tuketiyorum gayet güzel oluyor. Hatta simdi yeni bir süt aldım ballı vanilyalı süt onunla karıstırıp yiyecem. Meyveli sutlerde yanına uzum filan eklemeye gerek kalmıyor bence.
     
  3. fgroan
    Offline

    fgroan Üye

    Katılım:
    21 Ekim 2012
    Mesajlar:
    216
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    kickboxer
    Yer:
    istanbul- sarıyer
    ama şekerli
     
  4. gameofthrones
    Offline

    gameofthrones Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Yulaf ezmesini mikserde çekip yemenin bir zaarı olur mu sonuçta komplex karbo olarak alıyoruz ve yavaş yavaş emiliminden dolayı toz haline getirirsem daha çabuk emilir ve istediğimiz görevden biraz sapmış olmaz mı ?
     
  5. sekhooo
    Offline

    sekhooo Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2013
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba arkadaşlar ben bu ürünü 1 hafta önce aldım her yolu denedim ama çok kötü yiyemedim daha sonra bunu rondodan geçirip un haline getirdm sonra 1 LT günlük sütün içine yaklaşık 3 - 4 yemek kaşığı kadar koydum üstüne kek yapımında kullanılan çikolata sosları var marketlerde satılıyor yada onun yerine kakao gibi tatlandırıcak birşeyler ekleyin protein tozu gibi oluyor çok güzel tavsiye ederim :)
     
  6. kerem191
    Offline

    kerem191 Üye

    Katılım:
    8 Kasım 2013
    Mesajlar:
    104
    Beğenileri:
    30
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Ankara
    süt şeker eti yulaf karıştır iç... güzel bence. :D
     
  7. Erberk14
    Offline

    Erberk14 Yeni Üye

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    16
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Bolu
    Eti alacagima ayni belki daha hesapli fiyata KATKİSİZ DOGALSAN YULAF EZMESİ. alirim. 100gr'da;76,5gr karbonhidrat,10,3gr protein var. Daha yuksek oranlarida.
    --- Mesaj birleştirildi, 13 Aralık 2013 ---
    Eti alacagima ayni belki daha hesapli fiyata KATKİSİZ DOGALSAN YULAF EZMESİ. alirim. 100gr'da;76,5gr karbonhidrat,10,3gr protein var. Daha yuksek oranlarida.
     
  8. MountainBiker
    Offline

    MountainBiker Üye

    Katılım:
    4 Ekim 2013
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis, Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    iyi de ETİ 3.95 (500 g) DOĞALSAN 6.75 (400 g) :D nasıl daha hesaplı almayı düşünüyorsun :D
     
  9. bycaner
    Offline

    bycaner Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2013
    Mesajlar:
    406
    Beğenileri:
    141
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Dogalsan nedir abi metal fabrikasi gibi:D
     
  10. MountainBiker
    Offline

    MountainBiker Üye

    Katılım:
    4 Ekim 2013
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis, Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    ben beğendim ismini :D bi mühendis gözüyle güzel isim :D ayrıca ambalaj tasarımları da iyi, fakat fiyatları biraz yüksek o da kaliteden olsa gerek.
     
  11. fgroan
    Offline

    fgroan Üye

    Katılım:
    21 Ekim 2012
    Mesajlar:
    216
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    kickboxer
    Yer:
    istanbul- sarıyer
    Doğalsan yenmiyor. Hayvan yemi gibi aynı bende kullanmaya calistim bir kere.
     
  12. MountainBiker
    Offline

    MountainBiker Üye

    Katılım:
    4 Ekim 2013
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis, Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    ben etiyi çok severek yedim :) tadı yavan evet ama kötü değil :D yine eti almayı düşünüyorum.
     
  13. berkin99
    Offline

    berkin99 Üye

    Katılım:
    10 Kasım 2013
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    benim tarifim bu arkadaşlar...

    bir su bardagı yulaf+150-200 ml süt-1 yumurta akı-ve muzlu bebek bisküvüsü

    sütle yumurtayı robotla karıstırın sonra yulaf ve bisküvünün üstüne dökün ve yiyin tadı mğkkemmel oluyor ve nerdeyse 20 gramdan fazla protein var
     
    Blonde bunu beğendi.
  14. Blonde
    Offline

    Blonde Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    1.999
    Beğenileri:
    754
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Ben başlarda yiyemezdim tiksinirdim her yolu denedim yiyemedim. Sonra zaman ilerledikçe 5-6 yumurta beyazını kaldıran mide bunhda kaldırır dedim süte kattim yedim tadı çok hoşuma gitmişti valla bu ara sütle yiyorum dün evde süt yoktu kuru kuru yedim 125 gr.
     
  15. NumLock
    Offline

    NumLock Üye

    Katılım:
    5 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    226
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    samsun
    Paketin toplamı 500gr. 100 gr için 5/1 çok geliyor gözüme.Tadı kötü her sabah yiyemiyorum.
    Yoğurtlu meyveli denedim yine yiyemiyorum çiğ köfteyle bile denedim acıdan tadını almam diye ama yinede yiyemiyorum.
     
  16. Blonde
    Offline

    Blonde Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    1.999
    Beğenileri:
    754
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Eti'nin kuru meyveli yulaf ezmesi de var 400 gr lık yeşil bir pakette. Fiyati da 500 gr lıkla aynı. Onu dene birde.

    Sütü ısıt sabah içine 1 yemek kaşığı pekmez koy yada bal. Sonra yulafı kat içine ye.
     
    NumLock bunu beğendi.
  17. NumLock
    Offline

    NumLock Üye

    Katılım:
    5 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    226
    Beğenileri:
    43
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    samsun
    Besin değerlerine bakıcam şimdi sen yedin mi tadı iyimidir.
     
  18. Blonde
    Offline

    Blonde Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    1.999
    Beğenileri:
    754
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    Ben yedim iyiydi tadı. Değerlerindeki şeker oranı seni yanıltmasın. Kuru meyvelerden gelen şeker o değer. Yulafı yemeye çalış çok kaliteli bir karbonhidrattır. İçinde proteinde yüksek.
     
  19. MountainBiker
    Offline

    MountainBiker Üye

    Katılım:
    4 Ekim 2013
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis, Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    bugün alırken fark ettim, Eti'nin yağ oranı da yüksek. Doğalsan'ın yağ oranı daha düşük, Eti'nin meyvelisinde yağ oranı biraz daha yükseliyor yanlış hatırlamıyorsam.
     
  20. DDRREECCKK
    Offline

    DDRREECCKK Üye

    Katılım:
    23 Haziran 2013
    Mesajlar:
    49
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Çanakkale
    4-5 Kasık yogurt + 3 cay kasıgı bal, karıstır ve üzerine 100gr yulaf, bence gayet net tarif herhangi bi tat sıkıntısı yok rahat yenebiliyor
     

Sayfayı Paylaş