VastaLorde
Üye
hayatımda yediğim hiçbirşey bunun kadar rezalet bi tatta olamaz.sandalyemin ayaklarını kırıp yemiş gibi hissediyorum kendimi.
Aynen katılıyorum ''tadı berbat'' diyen arkadaşları çözemedim on numara tadı var..

hayatımda yediğim hiçbirşey bunun kadar rezalet bi tatta olamaz.sandalyemin ayaklarını kırıp yemiş gibi hissediyorum kendimi.
bu eti lifalif kilo mu aldırır yksa diyet için mi?
aynı sorunu bende yaşıyordum... tadı berbat..kıyılmış odun parçası gibi.. ama artık çok rahat yiyebiliyorum.. nasıl mı ? çok basit yerken beynimde başka yerlere gidiyorum.yediğimi düşünmüyorum.. hayatta kalmak için yediğimi farz ediyorum... (Discovery Channel bear grylls) böylece bir bakıyorum bitmiş..![]()
100 gr yulaf, 3 tam 7 beyaz yumurta, 20 gr kaşar, 100 gr patates
Malzemeler bunlar,
Kaşarla patatesi rendele, sonra hepsini karıştır, tavanın dibine zeytinyağı sür sonra ver bunları ateşe, 15 dk pişsin, eğer beğenmezsen 5 lbs lik protein tozu hediye1-2 yıldır hacim dönemimde de definasyon dönemimde de bu kahvaltım hiç değişmedi, karbo-pro-yağ oranı mükemmel, tadı güzel, tam bir kahvaltı ve idman öncesi yemeği, dünyaları verseler bu menüye değişmem
![]()
hocam en kısa zamanda deniyeceğim bu menüyü.. gerçekten mükemmel görünüyor.. bunu mesala yapsam geceden sabaha kadar bişi olur mu ? bozulma veya sogukken kötü mü olur
@OkuyomBenYaa : bu arada 20 gram kaşar demişsiniz... cok az değil mi 20 gram ? yani kücük bir dilim yapar bir de patatesler haşlanmış olup rendeliyoruz sanırım değil mi![]()
ben bunu proteini bol diye idmandan sonra yoğurt+yulaf ezmesi+buğday kepeği şeklinde yiyodum, protein tozum olmadığı içinyanlış mı yapıyorum acaba?
sanırım yenı urun cıktı bu urunu pıyasadan kaldırdılar bulamıyorum hıc bır yerde :S
fix sabah kahvaltım:
shaker'a 50 gram yulaf, 5 gram oat bran (yulaf kepeği), 1 ölçek gaspari myofusion protein tozu, 250 ml soğuk su. iyice çalkalıyorum bulamaç gibi oluyor. sonra kaseye boşaltıp kaşıklıyorum. 2 dk.'da kahvaltım hazır oluyor. 1.5-2 saat sonra da daha sağlam bir kahvaltı yapıyorum. yumurta, patates, peynir, jambon vs.