Dexter_Morgan
Üye
arkadaşlar eti lifafif yulaf ezmesinin yarım kilosun 4 yada 5 tl ama metro gross marketlerinde 1000 gr lık aro yulaf ezmesi 5 yada 5,50 tl daha mantıklı öneririm
evet bende metroda gördüm direk 5 paket aldım 2-3 ay idare eder
arkadaşlar eti lifafif yulaf ezmesinin yarım kilosun 4 yada 5 tl ama metro gross marketlerinde 1000 gr lık aro yulaf ezmesi 5 yada 5,50 tl daha mantıklı öneririm
hayatımda yediğim hiçbirşey bunun kadar rezalet bi tatta olamaz.sandalyemin ayaklarını kırıp yemiş gibi hissediyorum kendimi.
çoğu kişi içeriğinden memnun -nitekim ben de memnunum içeriğinden- lakin tadından memnun değil.Bunu çok abartıyorsunuz denememiş olan insanları korkutmayın bence.Ben hayatımda yulaf yememiştim.Forumdaki bu tip yorumlara bakıp almamaya karar verdim aylar sonra bi deneyeyim dedim ve şimdiye kadar yemediğime gerçekten pişman oldum.Yulaf bence alternatifi olmayan bişey böyle direk tabağa döküp mideye indirebileceğiniz hatta ambalajında kaşıklayabileceğiniz ve kan şekerinizi uzun süre belli bi seviyede tutan kolay ulaşılan bişey yok.Ben kaşıklayarak sade çok rahat yiyebiliyorum ve gayet lezzet düşkünü de biriyimdir.Üzerine biraz bal ve süt ekleyince daha güzel oluyor.Muz çilek de doğranabilir en ucuzu kuru üzüm ekleyebilirsiniz.Sabah yerken en sağlıklısı protein shakenizi bunun üzerine dökmeniz ve üzerine biraz en güçlü antioksidanlardan olan yaban mersini ve çekirdekli siyah üzüm eklemeniz sabah vücudunuza çok iyi gelecektir.
Valla ben bunun içine kuru üzüm, yaban mersini katarak yiyorum. Galiba artık alıştım tadı ilk zamanlar kötü geliyordu. Yalnız benim şöyle bir sorum olacak süt yerine başka bir şey katılarak tüketilebilir mi bu ? Yani süt kullanmadan bunu nasıl tüketebilirim.
Geçen gün kahvaltılık bişeyler almak için A-101'e gittim.Bi baktım Lifalif indirime girmiş 2.10 TL olmuş hemen ne kadar varsa aldım geldim evde depoladımyaza kadar götürür beni heralde