ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes sabah tüketiyo ama ben zayıf biriyim bi 10-15 kilo eksiğim var eti lifalifi aksamları veya gece yatmadan tuketsem daha yararlı olurmu? ve yağsız değil de normal yoğurtla tuketmek istiyorum. boyum 187 kilom 60

Tansaşta 3 liraya düşmüş bana kalsa stok yapcam :) babam 2 tane aldırıyor en fazla ah ah

Bu ürünü yağ yakmak için yapılan diyette destek olarak kullanabilirmiyim?
Akşamları genelde, peynirli,tavuklu, ton balıklı salata, sebze ve meyve, yoğurt, kırmızı ve beyaz et tarzında besleniyorum.
Ancak herzaman hazırlamaya vaktim olmuyor, bazende ofisten geç geldiğim için yorgun oluyorum geç saatte bişeyler hazırlamak ve yemek güç oluyor.
Böyle zamanlar için akşamları tokluk hissi vermesi ve ihtiyaç duyduğum proein ve vitamini alabilirmiyi? yoksa illaki sabahlarımı tüketmek gerek?

Bu ürünü 2 aydır kullanıyordum migrosta hep yanında bi de 'doğa' marka olanı vardı.Birgün 'doğa' marka olanı deneyeyim dedim resmen apıştım kaldım.Önyargılar şartlanmışlık bazen insanı ne kadar yanlış yerlere götürüyor.Etininki doğanınkinin yanında rezalet bişey.Gerçekten etinin ismi var bunu anladım.etininki parça pünçük un gibi,içinden bol bol kabuk çıkıyor diş aralarına giriyor,kokusu bayat.Doğa'nınki ise duru tane tane biraz kızartılmış gibi ayrıca buram buram yulaf kokuyor ve daha lezzetli içinden hiç kabuk çıkmıyor bütün taneler çıtır ve ovalanmamış parçalanmamış tertemiz cips gibi ayrıca besin değerleri daha iyi üzerinde uluslararası bi damga da var.

hayatımda yediğim hiçbirşey bunun kadar rezalet bi tatta olamaz.sandalyemin ayaklarını kırıp yemiş gibi hissediyorum kendimi.

hayatımda yediğim hiçbirşey bunun kadar rezalet bi tatta olamaz.sandalyemin ayaklarını kırıp yemiş gibi hissediyorum kendimi.

Bunu çok abartıyorsunuz denememiş olan insanları korkutmayın bence.Ben hayatımda yulaf yememiştim.Forumdaki bu tip yorumlara bakıp almamaya karar verdim aylar sonra bi deneyeyim dedim ve şimdiye kadar yemediğime gerçekten pişman oldum.Yulaf bence alternatifi olmayan bişey böyle direk tabağa döküp mideye indirebileceğiniz hatta ambalajında kaşıklayabileceğiniz ve kan şekerinizi uzun süre belli bi seviyede tutan kolay ulaşılan bişey yok.Ben kaşıklayarak sade çok rahat yiyebiliyorum ve gayet lezzet düşkünü de biriyimdir.Üzerine biraz bal ve süt ekleyince daha güzel oluyor.Muz çilek de doğranabilir en ucuzu kuru üzüm ekleyebilirsiniz.Sabah yerken en sağlıklısı protein shakenizi bunun üzerine dökmeniz ve üzerine biraz en güçlü antioksidanlardan olan yaban mersini ve çekirdekli siyah üzüm eklemeniz sabah vücudunuza çok iyi gelecektir.

Süt ile karışınca muhteşem bir tadı oluyor! bal koydunuz mu birde off off :D ama bal koymuyom artık kilo vermeye yönelik beslenmeye geçtim.

Bunu çok abartıyorsunuz denememiş olan insanları korkutmayın bence.Ben hayatımda yulaf yememiştim.Forumdaki bu tip yorumlara bakıp almamaya karar verdim aylar sonra bi deneyeyim dedim ve şimdiye kadar yemediğime gerçekten pişman oldum.Yulaf bence alternatifi olmayan bişey böyle direk tabağa döküp mideye indirebileceğiniz hatta ambalajında kaşıklayabileceğiniz ve kan şekerinizi uzun süre belli bi seviyede tutan kolay ulaşılan bişey yok.Ben kaşıklayarak sade çok rahat yiyebiliyorum ve gayet lezzet düşkünü de biriyimdir.Üzerine biraz bal ve süt ekleyince daha güzel oluyor.Muz çilek de doğranabilir en ucuzu kuru üzüm ekleyebilirsiniz.Sabah yerken en sağlıklısı protein shakenizi bunun üzerine dökmeniz ve üzerine biraz en güçlü antioksidanlardan olan yaban mersini ve çekirdekli siyah üzüm eklemeniz sabah vücudunuza çok iyi gelecektir.
çoğu kişi içeriğinden memnun -nitekim ben de memnunum içeriğinden- lakin tadından memnun değil.
tabi zekvler tartışılmaz.senin hoşuna gitmiş olabilir ama sabahları kalkıp aç karnına bunu yemek psikolojik olarak güne kötü başlamama neden oluyor bunun yerine nesfit'in kırmızı meyvelisini alıyorum.evet içeriği daha düşük ama en azından ağzımda kötü bi tat bırakmıyor :)

Küçük bir kase içine lifalif bir kaşık bal ceviz parçaları ve badem parçaları 1 dilim peynir bir kaç dilim kaşar ve domates salatalık :) süper kahvaltı oluyor Bu arada 3,5 tl ye kipadan alıyorum 4,5 fazla geldi

Valla ben bunun içine kuru üzüm, yaban mersini katarak yiyorum. Galiba artık alıştım tadı ilk zamanlar kötü geliyordu. Yalnız benim şöyle bir sorum olacak süt yerine başka bir şey katılarak tüketilebilir mi bu ? Yani süt kullanmadan bunu nasıl tüketebilirim.

Valla ben bunun içine kuru üzüm, yaban mersini katarak yiyorum. Galiba artık alıştım tadı ilk zamanlar kötü geliyordu. Yalnız benim şöyle bir sorum olacak süt yerine başka bir şey katılarak tüketilebilir mi bu ? Yani süt kullanmadan bunu nasıl tüketebilirim.

Ben omlet yaparak tüketiyorum. 4-5 yumurta ile tavada 1-2 dakika... Ekmek gibi oluyor zaten. Başka bir alternatif olarakta yoğurt ile tüketebilirsin.

Su an diyetteyim gunluk kompleks karbonhidrat ihtiyacimin cogunu yulaf ezmesiyle karsiliyorum. Diyette olmadigim donemlerdede sik sik tuketiyordum. Bana gore en etkili kopleks karbonhidrat kaynagi.

Sabahlari 50 gr yulaf+100 gr lor+150gr suyu karistirip mikrodalgada yuksekte(1200w) 3-4 dakika pisiriyorum. Gercekten guzel oluyor. Diyette degilseniz uzerine 15-20gr bal ekleyerekte veya suyun bir kismi yerine sut koyarakta deneyebilirsiniz.

Bu arada Doga nin yulaf ezmesi bencede daha iyi daha iri taneli, un ufak olmuz toz kismi yok. Tek sorun bazen bulunamiyabiliyor. Bu arada diger urunlerinede(un,kepek, musli) bakarsak doga gercekten iyi.

not: Lor yerine gun icinde yemek icin icine pismis hindi gogsu veya ton baligida koydum yanimda tasidigim ogunler icin iyi oluyo. Bilmiyorum diyette oldugumdanmi guzel geliyo ama tadi gayet iyi bence

lifalif bende bağımlılık yaptı :D her sabah saat 6 da yiyorum yaklaşık 600 mlt light süte (%0,1 yağ) 200 gram kadar ilave ediyorum süper oluyo thums:thums:

Tadi bu kadar kotu baska bisey daha tuketmememistim ne yapsam olmuyo ya musli almistim o biraz iyiydi de bu beter ya sutle tuketiyorum icine bi kasik gainer cikolatali bsn atiyorum o biraz tata veriyo yoksa hic gitmiycek

Geçen gün kahvaltılık bişeyler almak için A-101'e gittim.Bi baktım Lifalif indirime girmiş 2.10 TL olmuş hemen ne kadar varsa aldım geldim evde depoladım :D yaza kadar götürür beni heralde

Geçen gün kahvaltılık bişeyler almak için A-101'e gittim.Bi baktım Lifalif indirime girmiş 2.10 TL olmuş hemen ne kadar varsa aldım geldim evde depoladım :D yaza kadar götürür beni heralde

Kampanya hala devam ediyormu bilgin varmı?

eger hala aynı fıyatsa bi 25 tane stoklamak gerek :)

Back
Yukarı