Ergenlik boy ve sakal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MT123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MT123

Üye
Herkeze mrb bir sorum olacak 14 yaşındayım ve hafif sakallarım cıktı okulda cogu arkadaşımda yok yani şuanki boyum 1.73-1.75 arası annem boyu 1.70 baba 1.85 hafif sakallar cıktı bende intarnette araştırdım biraz sakal cıkmaya başladıgında boy uzaması yavaşlıyormuş duruyormuş gibi şeylere rastladım sizce sizin fikriniz nedir yani uzarmıyım ?

Boy uzaması kişiye göre değişmekle birlikte 22 yaşa kadar devam eder.Merak etme babandan daha uzun bir birey olursun :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anne babaya pek bakma. Arkadasimin anne ve babasi 1.55 i geçmez. Ama çocuk 195 cm . Bu genetikle alakali bir durum bekle ve gör. Ama uzamana yardimci olacak şeyler var forumda mevcut arastir.

@Blonde haklı genler bi yerden çekiyor seni buluyor :) Annem 155, babam 175, ben 192 sülalede daha uzun kimse var mi orasını da bilmiyorum.Ama daha uzayacak çok yılın var merak etme :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederım yorumlarınız ıcın yakında baskete'de yazılmayı dusunuyorum biliyorum boy uzaması genetık ama belki katkısı olabilir sağolun yorumlarınız içinde 1.90 hayalimdeki boy ama inş oluruz :D

boyum 1.63 1.64 civarinda 11.11.1998 kasım doğumluyum annem 1.55 babamda 1.75 felan var birde bende demir eksikliği var ama hap felan kullandım geçti galiba. cocukkende hıperaktifmişim 2-3 yıl i,laç kullanmışım benim boyum nasıl uzar bi çare bulun 1.75 olabilir miyim babam kadar ? bide barfiks zıplama esneme hareketleri boyumu uzatırmı ? yani süt felan içiyorum her gün bana birden uzarsın felan diyorlar sakallarımda çıkmaya başladı tek tük yani azar azar ?

lise 1 de 1.70-72 falandım lise 1 den 2 ye geçerken 5 cm in üzerinde uzamıştım 2 den 3 geçerken 1-2 cm bile değil :)
şuan 3 teyim tam 1.80 lisede uzama yok diye düşünme :)

Back
Yukarı