Ender Saraç Formula 7

koşu bandını dikleştirdikte vücudu daha mı fazla çalıştırırız?? yoksa boş yere kendimizimi kasarız!!

koşu bandını dikleştirdikte vücudu daha mı fazla çalıştırırız?? yoksa boş yere kendimizimi kasarız!!

Kardio çalışmaları içerisinde, hem yüksek kondüsyona ulaşmak, hemde yağ yakmak amacı sağlanıyorsa sert ve zorlamalı idman şarttır.

yuksek yogunluklu kardionun daha fazla yağ yaktığını size söyleyebilirim. tabi aynı zamanda daha fazla glikojen yakacaksınız.

örnek vermek gerekirse Yuksek yogunluklu antreman ile dusuk yogunluğu birleştirdiniz ve 30 dakikada 400 kalori yaktınız.

Bunun yüzde 60lık kısmı glikojen yüzde 40 kısmı yağdan sağlanıyor.

Ancak bu tarz çalışmanın esasi amacı 24 saat kadar sürede etkisini sürdürmesidir.

Hakkıyla yapılan bir çalışmanın sonucunda ise yorgunluk kacınılmazdır ama mutlaka ve mutlaka etkisini görürsünüz.

Yokuş tırmanışları ile beraber duz yol yürüyüşleri kullanılabilir.

Suratli deparlar ile beraber jog- hızlı yurume beraber kullanılabilir.

Karma antreman ise bir çok yonden oldukça faydalıdır (Bisiklet, Koşu, hızlı yürüme, jog)

Zamanla vücut yapılan antremana göre kendı duzenini kuruyor.

içinde l-carnitine gibi bi üründe var etkili bişiye benziyo bende annemin zayıflaması için kullanacağı bir yağ yakıcı arıyorum. ürün hakkında konuşabilirmisiniz birazda??

ben sabahları erken kalkıp sahılde kosu yapıyorum aksam da salona gıdıyorum boyle guzel oluyo bıdene ıstersen hem zınde oluyosun gun ıcınde beslenıyosun dınlenıyosun salondada hırsla calıs amacına ulas

arkadaşlar kullanan birisi olarak söyleyim HİÇ yararını görmedim ayrıca yan etki olarak bol miktarda gaz yapıyor.Tokluk hissini aldıktan ilk 30dk içinde yapıyor daha sonra gene acıkıyorsunuz olumlu olan tek etkisi gerçekten kanın şeker seviyesini dengeliyo bu sayede tatlı krizine hiç girmedim (normalde günlük tatlı yemeden duramayan biri olaraktan) bu nedenlerle hiç önermiyorum başka ürün deneseniz daha iyi olur...

Back
Yukarı