en sevdiğiniz bölge

vücudunuzda en sevdiğiniz bölge

• Total voters
    238
ben ankette her nekadarda göğüs seçtiysem aslında olmasını ve beğenmek istediğim tek yer karın(baklavada olsa yemede yanında yat ; ) umarım gün gelir bende görürüm dilimleri ve en beğendiğim yerim karın kaslarım olur..hayırlısı

benim en beğendiğim yerim omuzlarım ,
daha başlarken 125cm omuz vardı , hedef 132;)

Aslında tüm vücudumun bölgelerini seviyorm ama genede üstümde elbise varken en kendini belli eden bölgem kollar olduğu için kollarımı çok seviyorm :)

triceps en sevvdiğim bölge :)

kalf ... ...

1.' 2 si arasında ayrım yapamıyorum üçgen bir vücut için Sırt - Omuz
2.' Güçlü görünmek için Kol - Ön kol
3.' Şiş görünüm için Göğüs
4.' E birazda fors olsn o kadar ıkınıp, terleyip bişiler yapıyorz Karın :D

Tek seçim yapamiorm :D

Omuz..Salonda herkez vücudunuzu görebilir,ama kış geldiğinde iş değişir geniş bir omuz kalın bir montta bile sırıtabilir..

Bacak çalışmak benı kendımden geçiriyor resmen=)) hele squat a girince o ağırlığın altında ezilmek of of of.. kendime acı çektirmeyı seviyormuyum ne:D

ilk olarak karın tabiki wee adonisler harika ötesii sonra kol ve calftaki yanma hissine bayılırımm

tricepslerimin ortaya cıkması beni benden alıyor :) şaka bir yana kolay kolay kimsede göremediğim bir şekilde triceps çıkarsam ortaya çok mutlu olacağım.

abi triceps medial headi, tam diresekten arka omuzun başlangıç yerine kadar dahada iyi bir volümle istediğim seviyeye getirirsem, herşey yerinde demektir benim gözümde:D
yani kısaca iri triceps medial ve lateral head, herşeyi bitiren son noktaaaa

sevmedigim bi bölge yok :D
ama içlerinden en sevdigim elbette en çok önemsedigim kollarım
iyi bir biceps çalışması yapmışsam, ogün salonda benden mutlusu olmaz :D

Back
Yukarı