bu arada nazar değdi sanırım sağ bileğimden sakatlandım 2 hafta ara verdim spora umarım psikolojik olarak iyi savaş veririm.ilk başlarda zorlanmama ragmen göğüs, omuzlarım zaten genişti dahada iyi oldular,bacaga ara vermiştim yeniden start verdim calfler güzel tepkiler veriyolar,biceps de sorunum vardı zamanla aştım onlarda yoluna girdi aslında şu an kanat hariç çoğu kolay gelişiyor
nazara geldik 2 hafta oldu gidemiyorum bileğimden dolayı umarım daha fazla sürmez psikolojik olarak sanki ölçü kaybettim zannediyorum öyle birşey olmamasına ragmen berbat bi durum.sana koca bir maşallah mertakb![]()
bir araştırma yaptım vücudunda kemik olan bölgeleri mesela omzu zor gelişenler,kemikli bölgelerden daha çabuk parçalanmaya uğruyorlar kol gibi...mesela birisinin göğüsleri hacimlidir kütlelidir ama omuzlar hala oluşmamıştır.bakarsın birinde ise marcus ruhl tarzı omuzlar vardır ama göğüsler hala çok azdır..yani bu tip insanlar çok o nedenle genetiği yenmek herşeyin üstünde.
nedenini bilmiyorum en iyi ve en hızlı gelişen omuz kaslarım hatta göğüslerim biraz daha arka planda kalıyo onun yanında...
Bu da çok sinirlerimi bozuyo haftanın 2 günü göğüs 1 günü omuz çalıştığım halde omuzlarım göğüse nazaran daha hacimli duruyo kafa_