En Kolay Geliştirdiğiniz Kas Grubu ?

En kolay geliştirdiğiniz kas grubunuz ?

• Omuz

Votes: 55 14,9%
  • Göğüs

Votes: 106 28,6%
  • Bacak

Votes: 24 6,5%
  • Biceps

Votes: 81 21,9%
  • Triceps

Votes: 51 13,8%
  • Sırt-Kanat

Votes: 34 9,2%
  • Kalf

Votes: 10 2,7%
  • Forearms

Votes: 9 2,4%

• Total voters
    370
bu nee yhaa bende sizden olmak istiyom en sevdiğ kas gruplari göğüs ve omuzlarm çok zayif en nefret ettiğm kaslarda bacak ile kalf larm inanilmaz bir şekilde gelişiyor helede kalflarim 15yaşindaym ve kalf'larım 200kilo ilen çaliştirabiliyom!!

Kesinlikle omuz benim. 145cm şu anda. Haftada 1 gün çalışıyorum ama 2 ayda çıkan kasları çok rahat görebiliyorum.
değişelm mi sana calf larimi ve alt kollarimi verim bir çok çabuk gelişiyorlar :Dama omuz işte tam tersi ya çok zayıflar :((

trapezlerim özellikle sanirim genetik en çok gelişen kas grubum.

bende hiç trapeze yönelik antreman yapmadım ama en çok o gelişti nedeni sanırım omuz antremanında birazda trapezi kullanıyorım :S

en iyi gelişen yerim omuzlarımdır. elbise altından bile farkediliyor. omuzla beraber kanatlarım acaip şekilde gelişmiş durumda, bir çiçek misali açdı kanatlarım. göğüsde problem yaşıyorum birde bicepslerim uzun geldiğinden biraz zor ölçü alıyorum.

Göğüs,sırt,omuz kolay gelişiyo ama bicepsler ve kanatlar yüzünden gitgide moralim bozuluyo ağırda basmak istemiyom gerçi ağır bassam şişerde şu ergenliği atlatalım öyle.:)

biceps ve göğüs bende en kolay gelişiyor. Tabi geçmişle de alakası var 6 ay düzensiz bodyden sonra düzenliye çevirince her çalışmadan sonra dinlendiğim günler gözle görülür derece gelişiyor. Karın kısmın göbekli olduğu için karın kaslarım sadece kastığımda görülüyor. Tam anlamıyla ben buyum dediğimde foruma fotolarımı ekleyeceğim.

sırasıyla biceps triceps kanat ve göğüs diyebiliriz ilk basladığımda 27 cm olan kollarım 1.5 gibi sürece 31 32 santimi gördü :):)

Ankette en yüksek göğüs çıkmış bendede çok önem vermeme rağmen en zor gelişen yerlerden biri...
Ben biceps diyorum.

benim karın dısında hemen hemen her kas grubum cok cabuk gelişiyor..genetik acıdan avantajlıyım ama savrugum:)

en kolay gelişen kas gruplarım sırasıyla;
bacak.bacakta ne yapsam yarıyor adeta bel ile diz arası bacak kısmım aşırı şişiyor ve satın alcak pantolon bulamadım 1 aydır.pantolonların ya beli olmuyor,beli oluncada bacaklarım sığmıyor.bacakları geniş olana bakıyorum bu seferde bel bol geliyor falan.özel diktiricem sanırım.marks&spencer da ki satış temsilcisinin dediği ; "konfeksiyon size hitap etmiyor beyefendi,özel diktirceksiniz." dedi.

ondan sonra kanat kaslarım gelir sanırım,vucudumun yanal bölgelerinde yarasa kanadı oluşturdular resmen:)
son olarakta;düşük kilolarla çalışmama rağmen 120 kg basan adamla aynı büyüklükte göğüs kasım oluştu.avantajmı dezavantajmı bilemiyorum.

Back
Yukarı