Bana evde en çabuk hacim kazandıran başlangıç seviyesindeki program şu olmuştu:Öncelikle merhaba. Ben 16 yaşındayım 1.75 boyunda 59 kiloyum. Evde en kısa sürede nasıl hacim yapabilirm ? Biraz detaylı olarak açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.
öncelikle arkadaşım daha önce spor yaptınmı? vücudun nasıl bu bilgileri vermelisin ayrıca en kısa süreden kastın senin için ne kadar olabilir bunu söylemelisin.Body zor bir spordur ama hırslı ve sabırlı bir insan başarabilir.Eğer sporlu bir dönem geçirdiysen yağ oranın düşüktür vücudun fittir ozaman direk hacim yapabilirsin program araştırırsın zaten üstte arkadaş vermiş hareketlerin yapış tekniklerini öğrenirsin çok yakın zamanda yaparısn hacimini ama yağlı bir vücuda sahip isen ve spor yapmadıysan daha önce işin çoook zor :/Öncelikle merhaba. Ben 16 yaşındayım 1.75 boyunda 59 kiloyum. Evde en kısa sürede nasıl hacim yapabilirm ? Biraz detaylı olarak açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Daha önce futbol oynadım uzun bir süre. Yani yaptığım tek spor bu. Benim en kısa süre olarak kastım şu: Yani 2 ayda yapabildiğimin en iyisini nasıl yaparım fakat bunu imkanlarım kısıtlı olduğu için evde yapıcam.öncelikle arkadaşım daha önce spor yaptınmı? vücudun nasıl bu bilgileri vermelisin ayrıca en kısa süreden kastın senin için ne kadar olabilir bunu söylemelisin.Body zor bir spordur ama hırslı ve sabırlı bir insan başarabilir.Eğer sporlu bir dönem geçirdiysen yağ oranın düşüktür vücudun fittir ozaman direk hacim yapabilirsin program araştırırsın zaten üstte arkadaş vermiş hareketlerin yapış tekniklerini öğrenirsin çok yakın zamanda yaparısn hacimini ama yağlı bir vücuda sahip isen ve spor yapmadıysan daha önce işin çoook zor :/