yigitakilli
Üye
Arkadaşlar yıllardım zayıflık sorunum var.bir türlü kilo alamıyorum.praktin kullandım.her akşam ballı bebe bisküvileri yedim.askere gittim geldim yinede kilo alamadım.Askerdeyken doktora gittim hiç bi sıkıntın yok piskolojikdir 30 yaşına gel kilo alırsın falan dedi :S Her gün iş yerinde sabah kahvaltı yapıyorum+öğlen pilav veya makarna + sulu yemek + çorba +ekmek akşamda aynı şekilde.Eve geldiğimdede bir tabak falan yemek yiyorum.sorum en hızlı şekilde nası kilo alırım
2 Li Seriou Mas pakedimi alsam yoksa whey + Seriou Mas paketimi alsam.bu arada 2 aydır spora gidiyorum.boy 1.85 kio 65.başladığımdada aynıydım yine aynıyım.sadece 3 cm kollarım gelişti biraz göğüs çıktı okadar.Lütfen acil yardım çıldırcam arkadaşlar.yıllardır 65 kiloyum
bu arada bir kutu serios mas aldım kilo alamadım.ama bi gün kullanıyodm bi gün kullanmıyodum.lütfen yardım edinkafa_
2 Li Seriou Mas pakedimi alsam yoksa whey + Seriou Mas paketimi alsam.bu arada 2 aydır spora gidiyorum.boy 1.85 kio 65.başladığımdada aynıydım yine aynıyım.sadece 3 cm kollarım gelişti biraz göğüs çıktı okadar.Lütfen acil yardım çıldırcam arkadaşlar.yıllardır 65 kiloyum