ReturnOldSchool
Üye
18 oldugunu dusunuyorum belki 175 set 40 tekrar hiç fena değilparmaklada yapılır ya yani yağ oranı çok yüksek değilse tabi
![]()

18 oldugunu dusunuyorum belki 175 set 40 tekrar hiç fena değilparmaklada yapılır ya yani yağ oranı çok yüksek değilse tabi
![]()
Anladığım kadarıyla güç fışkırsada kemikler dayanmıyoben tek parmak değil de şu şekilde çekebiliyorum. Tek el tek ayak veya zıplamalı bir şekilde yani vücudu yerden tamamen keserek. Bu söylediklerimde de en az 10 tane çekiyorum. 2 parmak denedim de olmamıştı galiba.
Bruce Lee 2 tane parmakla 3 tane şınav çekiyor.Anladığım kadarıyla güç fışkırsada kemikler dayanmıyo![]()
![]()
4 parmakla planche yapan da varBruce Lee 2 tane parmakla 3 tane şınav çekiyor.
37 sayılır tabiBen 37 tane çekiyorum ama 25. ve 30. şınavları çektikten sonra 2 saniye yukarı pozisyonda nefes alıp devam ediyorum. 37 Şınav çekmiş kabul ediliyor muyuz? 2 saniye yukarı pozisyonda bekleyerek nefes almak işi bozar mı? 2 saniye yukarı pozisyonda durmakla dinlenmiş sayılmayız heralde?
Edit. 10 parmakla çekiyorum ben.
anlamadım 2 oldu derken şınav sayısı mı parmak sayısı mı ? kafam karıştıO parmakla yapılan şınavı arttımanın yolu varmı 1.gün3 2.gün5 3.gün7 4.gün9olur diyodum bu istikrarla 3 oldu ve bugün 2 nasıl oldu anlayamadım.Biri yardımcı olursa sevinirim.
bende aslında çok ileri seviyede sayılmamBaş parmak ve işaret parmağımla çekiyorum.Ama demem o ki 1.gün 3 şınav çektim böyle.2.gün 5 şınav çektim.3.gün 7 şınav .Ama malesef 4. Gün sayısı 3 e düştü.Şınav sayım düştü.Bugün büyük bir özgüven ve kararlılıkla tekrar denedim yapacağıma inanarak malesef 2 den fazla çekemedim.Sen bu konuda kendini nasıl geliştirdin?
Ben 10 parmakla çekiyorum. Yaratan 10 tane parmak vermiş. Ben de hepsini kullanıyorumbende aslında çok ileri seviyede sayılmambende 2 parmakla (baş-işaret) 10 tane fln yapabilirim.
Sende sanırım çok zorladığından incitmiş olabilirsinbiraz dinlendirmeye bak kemik bu sakatlama kendini
sonuçta çok yük biniyor
1 hafta dinlen öyle dene mesela
veya kendini iyi hissedince
![]()
haklısınarkadaşlar bu şınav türü sadece sizin dayanıklılığınızı arttırmanıza yardımcı olan bir hareket modelidir,kas kütlesi artışına çok fazla etki etmez,yani daha fazla yapabilmek için kendinizi sakatlamaya çalışmayın
ben 95 kg yım bende en fazla 2 tane yapabilirim kendimi zorlarsam
Bende bunu biliyorum ama zaten benim amacımda bir bodyci gibi hacim kazanmak için değilde dayanıklılık için çalışıyorum.5 ay hacim çalıştım.2 ay bilekte güç antrenmanı yaptım.hacim,güç,dayanıklılık hepsini farklı farklı denedim hepsinden de iyi sonuç elde ettim.Şimdi tekrardan hacime dönüyorum.arkadaşlar bu şınav türü sadece sizin dayanıklılığınızı arttırmanıza yardımcı olan bir hareket modelidir,kas kütlesi artışına çok fazla etki etmez,yani daha fazla yapabilmek için kendinizi sakatlamaya çalışmayın
ben 95 kg yım bende en fazla 2 tane yapabilirim kendimi zorlarsam
bende bilek güreşi için çalışan biri olarak acaba bilekte güç derken neyi kastettiniz ?Bende bunu biliyorum ama zaten benim amacımda bir bodyci gibi hacim kazanmak için değilde dayanıklılık için çalışıyorum.5 ay hacim çalıştım.2 ay bilekte güç antrenmanı yaptım.hacim,güç,dayanıklılık hepsini farklı farklı denedim hepsinden de iyi sonuç elde ettim.Şimdi tekrardan hacime dönüyorum.
NOT:Ben denedim faydasını gördüm ama herkes faydasını göremiye bilir.Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum.Bilekte güç antrenmanı yapmak 2 ayda olsa çok faydasını gördüm ama başka birinin sakatlanmasına sebebiyet verebilir.