j.claude.er
Üye
bi boksörün kickbox için böyle bi laf söylemesi gerçekten çok komik sizin yumruk kombinasyonlarının aynısını+çok farklı stillerde daha fazlasını yaptığımız gibi sizin ancak yürümek için kullanabildiğiniz ayaklarla bizim yaptıklarımız ortada sadece okudum ve cehaletin ne kadar kötü bişey olduğunu hatırladım ve bi insan bir spor dalını nasıl böyle baside indirger şaşırdım.
seninde yanlış söyledigin şeyler var. boksta ki yumruk kombinasyonları kickbokstaki ile kıyas edilemez.
ayrıca boksörler ayaklarını sadece yürümek için kullanmazlar. boksörlerin bacaklarıda güçlüdür. iyi yumruk çıkarabilmek için dogru adım ve güçlü bacaklara ihtiyaç vardır. kickboksun boksa göre artısı bacaklarını kullanabilmelidir. boksörlerin artısı yumrukları daha güçlü olmasıdır. kickboksörlerin duruş stilleri boksörlerin duruşlarından farklıdır ve boksörlerin duruşları en iyi en sert yumrugu çıkartabilmek için en dogru duruştur.
boksörlerin üst kısımları daha güçlüdür kickboksta her bölgeye eşit darbe alınır ama boksta çoğunlukla yüze darbe alınır.
ve hangisi daha agır bir spordur derseniz elbette ki boks derim. biraz bu sporlarla ugraşmıs her insan bunu bilmelidir.