En çok sempati duyduğunuz bodyforum üyesi hangisi?

en sevdiğiniz üye

• Total voters
    316

extensor

Yeni Üye
Arkadaşlar aramızdaki kaynaşma için böyle bir başlık açmak istedim bu sayede ortamın daha seviyeli ve güzel bir hale getireceğimi düşündüm sadede gelecek olursak
Ben forumda en çok
1. bomberman
2.masteer
3.firat
4.zagortenay a karşı sempati duyorum yazılarını beğeniyorum

(Flexoru yazmadım zaten onunla hep beraberiz abim sayılır ;) )

İsteyen istediği kadar çok üye yazsın arkadaşlar

Bu arada hakan79 uda eklemek istemiştim ama beceremedim ekleyemediğim arkadaşlar içinde özür dilerim ama onlar içinde tıpkı benim yaptığım gibi mesaj yazabilirsiniz daha hem daha özel olur ;)

ilk basta flexor
sonra hsd
sonra despo
sonra fırat26....

StRoNgMaN dedi:
ilk basta flexor
sonra hsd
sonra despo
sonra fırat26....
Sahi onur seni yazmayı unuttum yahu sen bu foruma geldikten sonra renk getirdin paylaşımların için teşekkür ederim kendi adıma 5. favori üyemde sensin unuttuğum için üzgünüm

extensor dedi:
StRoNgMaN dedi:
ilk basta flexor
sonra hsd
sonra despo
sonra fırat26....
Sahi onur seni yazmayı unuttum yahu sen bu foruma geldikten sonra renk getirdin paylaşımların için teşekkür ederim kendi adıma 5. favori üyemde sensin unuttuğum için üzgünüm

tesekkürler extensor...
sende aynen öyle..

bir de nick i kullanırsan iyi olur...isimle tanıyamayanlar olabilir :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Zagortenay ve Despo tabi HSD nin yeri ayrı

schwarzxxl abizimi yazmamışsın büyük eksiklik:D

(adını yazmadığım herkesten özür dilerim.. forumun çoğu kaliteli insanlar)

1-) masteer ( eskiden beri takip ederim , hep okurum , bilgili , saygılı )
2-) flexor ( kesinlikle bilgili , yardım sever )
3-) hsd ( candan )
4-) blitz ( çalışkan )
5-) pump forever ( azimli , hırslı )
6-) herkes

Despo,Saydam,Hsd,Flexor,Sarc,Daffy,Karasan,PumpForever,Guardbody,Masteer,Barış,Bomberman,EyeSeeYou,ladasamara,SchwarzXXL,odnamok,Curl,Ayaz,Hakan79 ve foruma katkıları olan daha birçok üye...

• Like
Reactions: hsd
bir zamanlar panzehir vardı...o süperdiii
şimdide sitedeki herkes iyi niyetli sayılır ve herkes paylaşımcııı

extensor bence bu anket eksik olmus.4 mod 2 ozel uyeyi yazmissin.diger arkadaslar umarim kirilmaz.

• Like
Burası benim için aile ortamı oldu yeri geldi tartıştık yeri geldi buluştuk yemek yedik yeri geldi dua istedik yeri geldi çok sevildik nefret edildik anket güzel olmuş ben kimseyi ayırt etmek istemiyorum elbette oylama yapacağım hepinizinde yeri ayrı yazılarıni ilgiyle okuduğum üyelerimiz var msn görüştüklerim tel.de görüştüklerim var hepsinede sonsuz sevgiler özellikle yönetimdeki arkadaşlarıma ve artık forumla bütünleşmiş eski üyelerimize

saydam dedi:
extensor bence bu anket eksik olmus.4 mod 2 ozel uyeyi yazmissin.diger arkadaslar umarim kirilmaz.
Bende düşündüm onu ama malasef herkezi yazabilme imkanım yoktu yazamadığım bütün değerli forum üyeleri kusuruma bakmasınlar amacım bu hususta ayırım yapmak vs değildi aksine üyeler arasında bir yakınlık oluşturmaktı bu yönleriyle güzel bir anket olduğunu düşünüyorum
Birde veyron demişki schwarzxll abimizi yazmamışsın gerçekten benimde kafamda 1 kaç mesajı belirdi kalitesi tartışılmaz bir insan diyorum
6. favorim: schwarzxll(ismini yanlış yazmamışdır inşallah sonra abim demesin daha adımı bilmiyor bide sempati duyacak :D )

en baştan kaprislerime aldırış etmeden direnen ve gerek saygıda gerekse sevgide eksiklik gostermeyen sabır erdemi despo.daha sonra ise dışarıdan bakıldığında amaçları aynı dogrultuda gibi gorunen bir sitede yönetimde olmama ragmen kişisel bir rekabet içine girmeyen tüm site sakinleri.Bu saatten sonra rekabete isteyende giremez çunki modluktan istifa etmiş bulunmaktayım...Herkese saygılar...

Mod arkadasların hepsı ıyıdır, uyelerden ıse Karasan , Schwarz , Flexor, Fırat bellı bır sıra ıle yazmıyorum aslında uzun suredır bırlıkte oldugumuz butun arkadaslar.

sinan dostum saol.onur sende saol dostum.mutlu oldum :)

ben formdaki herkesin birbirinden kaliteli,art niyetsiz,samimi arkadas ve arkadaslık ortamı yaratn herkes saygıyla

anılacagına inanırım

her kes sag olsun....

yimucin :D (yeri baska)

zaten eger iyi bir gözlemciyseniz bundan 5 ay önce üye sayısı 2 500 küsür ken su anda 4000 küsür deyiz..buda formun

kalitesini ve insanlara bişiler verdigini gösterir :)

İlk sıraya herhangi birini koymak istemedim ondan oy vermedim ama, CURL ve masteer üslupları ile, Blitz, baris, flexor paylaşımları ile, hsd, wolveron, veyron(ki msn'de ara ara konuşuyoruz çok efendi bir arkadaş) kişilikleri ile sempati, saygı duyduğumuz üyeler.. Aklıma gelmeyen daha bir sürü vardır aslında.
Bu arada special thanks to extensor :)

• Like
Back
Yukarı