En çok sempati duyduğunuz bodyforum üyesi hangisi?

en sevdiğiniz üye

• Total voters
    316
bak şimdi sarc seni nasıl nasıl unutmuşum yaa ;) ,,
ayrıca dexter,,bukatto,, sizlerede yardımlarınızdan dolayı teşekkürler ;)
acaba başka kimi unuttum :roll:

Despo....

Hakan79 forumda en cok sempati duydugum kimse bi de ayaz var ikiside sonderece efendi centilmen insanlar hsd ve blitz de favorilerimden ayrıca karasanıda severim ben :)

bende karasan diyorum. yazıları bilgilendirici ve olaylara yaklaşımı ılımlı

kardesim ben burdaki butun arkadaslara oy vermek istiyom ne olcek simdi hepsi 10 numara insanlar ayrim yapmaya gerek yok :D

Yapısından dolayı Flexor :P Şaka bir yana , herşeyi çok net açıkladığı için....

karasan hep benle bilimsel tartıştığı için:) emrah pitbulları sewdiği için:) despo ayrı bi havası war :) saydam ne yazsam ya kilitler yada siler artık sempatik olmaya başladı :):D:) diez ise fank mcgarth çevirisi için + herman 77 ayrı bi havası war:) donatello ayrı bi hayranlığım war kendisine her ne kadar bana küssede:) yardımı gördük abimdir kendisi :) çok süper bilgisi ile 250 wattlık ampul gibi aydınlatıyor :D bizleri......... benim ekip bunlar :) hepsini çoooook seviyorum............. bu arada gold trapper da favorilerimden biridir onuda unutmadan belirtim(az daha unutuyordum gold seni :D)

schwarzxxl - tutarlı ve mantıklı, ayrıca kocaman boyu olan bir insan olup da inşa ettiği vücutla ayrıca beğenilesi bir insan.
flexor - tam bir "hoca". işin ilmini çok iyi biliyor, tavrı ve yaklaşımı çok ideal. arada "keşke lüleburgazlı olsam da öğrencisi olsam" diyorum.
karasan - kelimeler yetmez, bilgisini çok verimli bir şekilde aktarıyor, ayrıca zihinsel anlamda eksiği olan bazı forum üyelerine verdiği ayarların da hastasıyım.

Despo: hiç muhabbetimiz olmadı ama baslıklarıma tesekkur etmeyi hiç ihmal etmedi bu yuzden bende ona tesekkur ederim.
Karasan:takip ediyorum devamlı bi konuda bilgisi ve ispatı varsa konusuyo ve hakikaten bilgilendirici.faydalanılması gereken birisi
saydam:hani kelimeler kifayesiz kalıyo diyolarya işte bu gibi durumlar için olsa gerek.saydam anlayışlı birisi bence en büyük özelliği bu baska bi şey söylemiycem.
CENTAUR:adamla sigarayı bıraktım nasıl sempati duymayayım kendisi benden büyük ama konusurken konustuğu kişinin yasına göre davranmayı çok iyi biliyo ve bu ayrımı gerçekten çok iyi yapıyo.

benim en çok yukardaki kişilerle iletişimim oldu onlar için söyliycem son cümle hepsi birbirinden saygılı ve saygıyı hakeden insanlar
(şeyi söylemeyi unuttum aynı zamanda sabırlılar :) )

Back
Yukarı